Το Skype διπλασίασε τους συμμετέχοντες σε βιντεοκλήση στα 50 άτομα

Το Skype διπλασίασε τους συμμετέχοντες σε βιντεοκλήση στα 50 άτομα

Το Skype έχει επεκτείνει την ικανότητα των ομαδικών βιντεοκλήσεων σε 50 άτομα και μάλιστα έχει προσθέσει μία έξυπνη λειτουργία ειδοποίησης που θα στέλνεται αυτόματα σε όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να συμμετέχουν στο γεγονός, και όχι μεμονωμένα όπως γινόταν μέχρι πρότινος.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το χαρακτηριστικό που θα συμμετέχουν 50 άτομα ταυτοχρόνως σε μία βιντεοκλήση ξεκίνησε να δοκιμάζεται από τον περασμένο μήνα σε μορφή beta, προφανώς για να εντοπιστούν τυχόν δυσλειτουργίες ή σφάλματα και κατά συνέπειαν να διορθωθούν ούτως ώστε να απελευθερωθεί η τελική έκδοση, κάτι που έγινε μόλις εχθές.

Οφείλετε να έχετε υπόψιν σας πως μπορείτε πλέον να καλέσετε ξεχωριστά και μεμονωμένα τα άτομα (δηλαδή ένα – ένα) ή ολόκληρη την ομάδα ταυτόχρονα για να συμμετέχουν σε μία βιντεοκλήση, επομένως ο τρόπος πρόσκλησης των ατόμων έγκειται καθαρά στην κρίση του διοργανωτή.

Η σημερινή ενημέρωση του Skype, το καθιστά ως σαφή νικητή στον τομέα των ομαδικών βιντεοκλήσεων από άποψη αριθμού συμμετεχόντων σε μία κλήση, δεδομένου ό,τι η ανταγωνίστρια εφαρμογή FaceTime υποστηρίζει μόνο μέχρι 32 συμμετέχοντες.

Προηγουμένως, το Skype υποστήριζε ταυτόχρονα μέχρι και 25 καλούντες , κάτι που φυσικά δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση λίγο, εν τούτοις όλα αυτά γίνονται καθαρά για πρακτικούς λόγους ούτως ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες ορισμένων περιστάσεων που ήταν ανέφικτο να υλοποιηθούν κατά το παρελθόν.

Σε γενικές γραμμές η Microsoft (στην οποία το Skype) προβαίνει σε στρατηγικές κινήσεις στα περισσότερα λογισμικά που διαθέτει, διότι γνωρίζει πως ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, αφού αντικειμενικά δεν φτάνει μόνο η προσπάθεια, αλλά απαιτείται να παρουσιάσει καινοτομίες και προηγμένα χαρακτηριστικά με απώτερο σκοπό να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές, που και αυτοί με τη σειρά τους έχουν κάνει αξιόλογη δουλειά, και σίγουρα δεν θα μείνουν άπραγοι σε τέτοιες προκλήσεις.

Επιπρόσθετα, μία άλλη σημαντική πτυχή του όλου θέματος είναι πως ο μεγάλος ο αριθμός συμμετεχόντων στις βιντεοκλήσεις ουσιαστικά εξυπηρετεί περισσότερο τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες, που εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένες να πληρώνουν μηνιαίες συνδρομές που αυξάνονται για κάθε επιπλέον χρήστη μετά από ένα όριο. Επομένως για τον απλό χρήστη δεν έχει και τόσο μεγάλη αξία οι 50 συμμετέχοντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας