ΑρχικήΔιαδίκτυοΤο StumbleUpon κλείνει μετά από 17 χρόνια ένδοξης πορείας

Το StumbleUpon κλείνει μετά από 17 χρόνια ένδοξης πορείας

Το StumbleUpon κλείνει μετά από 17 χρόνια ένδοξης πορείας.

Το StumbleUpon, η πλατφόρμα ανακάλυψης και διαμοιρασμού περιεχομένου που ιδρύθηκε το 2001, κλείνει οριστικά.

Ο συνιδρυτής της γνωστής ιστοσελίδας, ο Garrett Camp προέβη σε αυτήν την βαριά ανακοίνωση σε με μία ανάρτηση στο ιστολόγιο της εταιρείας σήμερα, δηλώνοντας ότι οι λογαριασμοί των χρηστών του StumbleUpon (εφόσον το επιθυμούν) μπορούν να μεταφερθούν σε ένα άλλο από τα προϊόντα της εταιρείας, το Mix.com, μέσα στους επόμενους μήνες.

«Έχουμε δημιουργήσει την πλατφόρμα Mix με την προοπτική να έχει πλήρη συμβατότητα σε κάθε browser και smartphone για να πραγματοποιήσουμε τη μετάβαση στη νέα μας ιστοσελίδα όσο το δυνατόν πιο ομαλά», δήλωσε ο Garrett Camp . «Με μόνο μερικά κλικ, θα μπορείτε να καταχωρίσετε, να εισαγάγετε τα αγαπημένα σας SU (StumbleUpon), τα ενδιαφέροντα, τις ετικέτες και τις συλλογές στο Mix.com».

Ο δρόμος προς καταστροφή

Το StumbleUpon αποκτήθηκε από το eBay το 2007 για περίπου 75 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο το 2009 οι ιδρυτές της ιστοσελίδας και άλλοι επενδυτές το ξανά αγόρασαν. Παρόλα αυτά αποδείχθηκε πως η διοίκηση της εταιρείας απέτυχε να καταστεί κερδοφόρα ή έστω να προσελκύσει χρήματα μέσω νέων επενδύσεων, κάτι που ήταν ολοκληρωτικά καταστροφικό για την επιβίωση της.

Ενώ η κατάρρευση του StumbleUpon μπορεί να φαντάζει λυπηρή για ορισμένους, ωστόσο κάποιοι άλλοι έχουν εκπλαγεί πώς κατάφερε μετά από τόση τεράστια οικονομική ζημιά να φτάσει μέχρι το 2018. Όμως όπως λέει παροιμία όλα τα καλά πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή και αν είστε ακόμα ένας από τους πιστούς χρήστες του StumbleUpon, θα έχετε τη δυνατότητα μέχρι τις 30 Ιουνίου να μεταφέρετε το περιεχόμενό σας στο Mix.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166