Το Twitter διπλασίασε οριστικά το όριο των χαρακτήρων σε 280 ανά tweet

Το Twitter διπλασίασε οριστικά το όριο των χαρακτήρων σε 280 ανά tweet

Το Twitter διπλασίασε οριστικά το όριο των χαρακτήρων σε 280 ανά tweet.

Το Twitter ανακοίνωσε εχθές ότι θα διπλασιάσει οριστικά το όριο των χαρακτήρων στα tweets σε 280, προφανώς είναι μία προσπάθεια για να προσελκύσει περισσότερους χρήστες και να ενισχύσει την αφοσίωση τους στο κοινωνικό δίκτυο.

Παρέχοντας στους χρήστες διπλάσιο χώρο χαρακτήρων κειμένου για να εκφράσουν τις απόψεις τους σε μια νέα εποχή για τη διαδικτυακή πλατφόρμα, της οποίας το χαρακτηριστικό γνώρισμα των 140 χαρακτήρων είχε αναγκάσει τους χρήστες να δημιουργούν συνοπτικά μηνύματα, κάτι που ήταν δυσάρεστο για αρκετό κόσμο.

“Επεκτείνουμε το όριο χαρακτήρων, επιδιώκοντας να καταστήσουμε ευκολότερη και πιο χρηστική την πλατφόρμα μας για το ευρύ κοινό”, ανέφερε το Twitter σε ένα tweet, το οποίο άρχισε να δοκιμάζει την αύξηση ορίου των χαρακτήρων σε ορισμένες γλώσσες στις αρχές Σεπτεμβρίου πριν προβεί στην οριστική του απόφαση.

Οι αλλαγές αφορούν όλες τις γλώσσες, εκτός από την Ιαπωνία, την Κορέα και την Κίνα, όπου οι περιορισμοί δεν είναι πρόβλημα, δήλωσε το Twitter.

Είναι η πρώτη φορά που το Twitter αυξάνει τον αριθμό των χαρακτήρων από τότε που ιδρύθηκε πριν από 11 χρόνια.

Το Twitter, το οποίο έχει μείνει αρκετά πίσω από τα άλλα ανταγωνιστικά κοινωνικά δίκτυα στην ανάπτυξη των χρηστών και αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να επιτύχει κερδοφορία, ωστόσο είναι αλήθεια πως αντιμετώπισε ένα δίλημμα για την συγκεκριμένη αλλαγή, καθώς θα μπορούσε να αποξενώσει τους μακροχρόνιους χρήστες και να μεταμορφώσει τη φύση της υπηρεσίας.

Ο διευθυντής προϊόντων της εταιρείας, η Aliza Rosen δήλωσε σε μια ανάρτηση στο blog της ότι η δοκιμή έδειξε πως οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποίησαν ακόμα 140 χαρακτήρες ή λιγότερους, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ταχεία κίνηση του Twitter δεν θα αποφέρει δραματικές αλλαγές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας