Το Uplay γίνεται Ubisoft Connect και θα γουστάρεις

Το Uplay γίνεται Ubisoft Connect και θα γουστάρεις

Η Ubisoft ανακοίνωσε με ιδιαίτερη χαρά την επικείμενη κυκλοφορία του Connect, της νέας πλατφόρμας που θα φιλοξενήσει τα παιχνίδια του Γάλλου προγραμματιστή. Η υπηρεσία ενσωματώνει τις λειτουργίες που ήδη υπάρχουν στο Uplay και στο Ubisoft Club, με την προσθήκη ορισμένων λειτουργιών που απευθύνονται σε όλες τις κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών, τα οποα έχουν σκοπό να απλοποιήσουν τη ζωή των παικτών.

Παιχνίδια όπως το Rainbow Six Siege, το Assassin’s Creed: Odyssey και το νεότερο Hyper Scape που υποστηρίζονται μόνο από την πλατφόρμα Uplay θα μεταφερθούν στο Ubisoft Connect. Μεταξύ άλλων είναι μία υπηρεσία της Ubisoft που επιτρέπει στους χρήστες της να συμμετέχουν σε αποκλειστικές πρωτοβουλίες και να ξεκλειδώνουν νέες ανταμοιβές.

Με λίγα λόγια, είναι ένα πρόγραμμα αφοσίωσης που θα επεκταθεί και βελτιωθεί περαιτέρω με το πέρασμα των καιρών. Η πλατφόρμα θα ξεκινήσει στις 29 Οκτωβρίου, ταυτόχρονα με το Watch Dogs: Legion.

Το Ubisoft Connect έρχεται: Τα οφέλη της νέας υπηρεσίας

Όπως διαβάζουμε από τον επίσημο ιστότοπο του Γάλλου εκδότη βιντεοπαιχνιδιών, το Ubisoft Connect «είναι το νέο οικοσύστημα υπηρεσιών για παίκτες που περιλαμβάνουν όλα τα παιχνίδια της Ubisoft σε όλες τις πλατφόρμες. Αποτελεί την ένωση και τη βελτίωση του Ubisoft Club, του προγράμματος αφοσίωσης των gamers, και του Uplay, δηλαδή μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές. Ο στόχος είναι να παρέχουμε το καλύτερο περιβάλλον σε όλους τους παίκτες, ώστε να απολαμβάνουν τα παιχνίδια και να διατηρούν επαφή μεταξύ τους, σε οποιαδήποτε συσκευή και αν χρησιμοποιούν».

Η επίσημη ανακοίνωση της νέας υπηρεσίας συνοδεύεται από ένα εισαγωγικό τρέιλερ, προσκαλώντας τους παίκτες να κάνουν λήψη της δωρεάν εφαρμογής Ubisoft Connect σε iOS ή Android.

Το Ubisoft Connect κληρονομεί τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που εισήχθησαν στο Uplay και το Ubisoft Club, με μερικές πολύ χρήσιμες προσθήκες. Μεταξύ των πιο σημαντικών καινοτομιών βρίσκουμε τις λειτουργίες cross-platform και cross-progression, οι οποίες θα μας επιτρέψουν να μοιραστούμε την πρόοδο μας σε διάφορες πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται: για παράδειγμα, μετά την έναρξη ενός παιχνιδιού του Assassin’s Creed Valhalla στο PS5 θα μπορέσουμε να το συνεχίσουμε στον υπολογιστής, όπου θα βρούμε όλα τα προηγούμενα ξεκλειδωμένα περιεχόμενα.

Κατά το ξεκίνημα της διαθεσιμότητας του στο ευρύ κοινό, το σύστημα cross-progression θα είναι συμβατό με τα ακόλουθα παιχνίδια: Hyper Scape , Assassin’s Creed Valhalla , Immortals Fenyx Rising και Riders Republic.

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει το Ubisoft Connect θα ενσωματωθούν πλέον σε μια ενιαία διεπαφή τόσο για κονσόλες (Xbox, PlayStation, Nintendo) όσο και υπολογιστή, μία έξυπνη στρατηγική κίνηση από τη Γαλλική εταιρεία που θα δώσει τα εφόδια στους παίκτες να παίζουν με μεγαλύτερη όρεξη αφού δεν θα πάει χαμένος ο κόπος τους όταν μεταφέρονται από τη μία πλατφόρμα στην άλλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας