Το VMware Cloud ενσωματωμένο στο AWS, έρχεται και στην Ευρώπη

Το VMware Cloud ενσωματωμένο στο AWS, έρχεται και στην Ευρώπη

Το VMware Cloud ενσωματωμένο στο AWS, έρχεται και στην Ευρώπη.

Το Cloud της VMware είναι τώρα διαθέσιμο στην Amazon Web Services (AWS), ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία λογισμικού για επιχειρήσεις. Αυτό θα επιτρέψει στους πελάτες της με έδρα την Ευρώπη να αξιοποιήσουν πλήρως τα πλεονεκτήματα του υβριδικού σύννεφου.

Ανακοινώνοντας τη νέα προσφορά, η VMware αναφέρει ότι οι πελάτες της πλέον θα μπορούν να αναμένουν νέες δυνατότητες για να κάνουν τη μετανάστευση των επιχειρήσεων στο στο σύννεφο απλούστερα και γρηγορότερα. Πρόσθεσε επίσης ότι το ευρύ κοινό θα πρέπει να αναμένει ένα πιο λειτουργικό τρόπος εκτέλεσης, διαχείρισης και ασφάλειας των εφαρμογών τους στο υβριδικό σύννεφο.

Εκτός από την ενσωμάτωση στο AWS, η VMware δήλωσε επίσης ότι επεκτείνει και βελτιώνει το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών VMware Cloud Services. Από δω και στο εξής, οι πελάτες θα μπορούν να περιμένουν μια νέα υβριδική υπηρεσία επέκτασης cloud για το Private Cloud, επιπλέον θα υπάρξουν αισθητικές βελτιώσεις στο Wavefront, η οποία είναι μια νέα υπηρεσία Log Intelligence.

Με τα νέα εργαλεία, οι πελάτες θα πρέπει να είναι σε θέση να επεκτείνουν τις λειτουργίες πληροφορικής τους από τα κέντρα δεδομένων στο νέφος με μεγαλύτερη ευκολία.

ο Mark Lohmeyer, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Cloud Platform Business Unit, στο VMware δήλωσε: «Από τότε που ξεκινήσαμε το VMware Cloud στην AWS, πριν έξι μήνες, έχουμε δει ένα τεράστιο ενδιαφέρον στην παγκόσμια πελατειακή μας βάση, και κυρίως αυτό το ενδιαφέρον εντοπίζεται από τις πολυεθνικές επιχειρήσεις. Αυτό το σπουδαίο γεγονός σηματοδοτεί μια ουσιαστική αφετηρία για την παγκόσμια επέκτασή μας στην παροχή ασύγκριτων υβριδικών υπηρεσιών cloud σε μεγάλες γεωγραφικές περιοχές, και μάλιστα σε όλο τον κόσμο».

Ο Mark Lohmeyer πρόσθεσε ότι: «Η συνεργασία των ομάδων του VMware και της AWS είχε ως θετικό αποτέλεσμα να δημιουργήσουν καταπληκτικές καινοτομίες, παρέχοντας την τρίτη σημαντική ενημέρωση στην ενοποιημένη υπηρεσία, με πολλές ιδιαίτερες νέες δυνατότητες χρήσης, κι όλα αυτά, μόλις σε διάστημα έξι μηνών. Οι πελάτες σχεδόν σε όλες τις βιομηχανίες υιοθετούν το VMware Cloud στο AWS, επειδή τους δίνει ένα κλιμακωτό, λειτουργικά συμβατό υβριδικό σύννεφο που ικανοποιεί τις πιο κρίσιμες για τις επιχειρήσεις περιπτώσεις χρήσης τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας