Το Warhammer: Vermintide 2 πούλησε 500.000 αντίτυπα σε λιγότερο από μία εβδομάδα

Το Warhammer: Vermintide 2 πούλησε 500.000 αντίτυπα σε λιγότερο από μία εβδομάδα

Το Warhammer: Vermintide 2 πούλησε 500.000 αντίτυπα σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Το Warhammer: Vermintide 2 κυκλοφόρησε στην έκδοση για υπολογιστές μόλις την περασμένη εβδομάδα, και ήδη έχει ξεπεράσει τα 500.000 αντίτυπα σε πωλήσεις, δηλαδή σημαίνει ότι γνωρίζει ευρεία αποδοχή από τον κόσμο.

Ο προγραμματιστής του παιχνιδιού, η εταιρεία Fatshark έκανε το ντεμπούτο του Warhammer: Vermintide 2 στις 8 Μαρτίου για 30 δολάρια, στις πλατφόρμες Windows, PlayStation 4, Xbox One, ωστόσο ακόμη και οι επικριτές του το επαίνεσαν, διότι στην πραγματικότητα είναι ένα ουσιώδες βιντεοπαιχνίδι. Και πλέον αυτός ο έπαινος έχει μετατραπεί σε ζωηρές πωλήσεις.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Fatshark Martin Wahlund εξήγησε ότι ο ρυθμός των πωλήσεων ξεπέρασε τις προσδοκίες του στούντιο.

Ο Martin Wahlund δήλωσε: «Είμαστε αρκετά υπερήφανοι και χαρούμενοι που οι παίκτες σε όλο τον κόσμο έχουν αγκαλιάσει με ιδιαίτερη θέρμη το Warhammer: Vermintide 2, βάζοντας το βαθιά στις καρδιές τους. Τα 500.000 αντίτυπα που πωλήθηκαν θεωρείται ένα σπουδαίο ορόσημο για εμάς, αφού αυτό συνέβη σε λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του».

Το αρχικό Vermintide, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 2015, επίσης έκανε καλές πωλήσεις – αλλά η εταιρεία Fatshark σημειώνει ότι το παιχνίδι χρειάστηκε έξι μήνες για να φτάσει τα 500.000 αντίτυπα σε πωλήσεις.

Βέβαια, για να είμαστε αντικειμενικοί σε αυτό βοήθησε και το επιθετικό μάρκετινγκ της εταιρείας, προφανώς γιατί γνωρίζει ότι δεν μπορεί να το μάθει ο κόσμος αν δεν το διαφημίσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας