Η PUBG Corp απέκτησε την MadGlory, εγκαινιάζοντας και πλατφόρμα για προγραμματιστές

Η PUBG Corp απέκτησε την MadGlory, εγκαινιάζοντας και πλατφόρμα για προγραμματιστές

Η PUBG Corp απέκτησε την MadGlory, εγκαινιάζοντας και πλατφόρμα για προγραμματιστές.

Η PUBG Corp. ανακοίνωσε εχθές ότι έχει αποκτήσει την MadGlory, μια εταιρεία που ασχολείται στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών, με τα τουρνουά, την συνομιλία μεταξύ των παικτών και άλλα πολλά. Η καινούργια εταιρεία πλέον θα ονομάζεται PUBG MadGlory.

Η εξαγορά της PUBG MadGlory σηματοδοτεί επίσης την έναρξη της νέας πλατφόρμας που φέρει την ονομασία PUBG Developer Portal. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στους προγραμματιστές της κοινότητας των βιντεοπαιχνιδιών να δημιουργήσουν πρόσθετα και άλλα χαρακτηριστικά για τα έργα τους, επίσης θα επωφεληθούν κι από τα δεδομένα των παιχνιδιών που συλλέγονται μέσω της PUBG, δηλαδή τα δεδομένα που θα συλλεχθούν θα θα βοηθήσουν να βελτιωθεί η εμπειρία των παικτών μέσα στο παιχνίδι.

Η PUBG διαθέτει ήδη δυνατότητες συνομιλίας μεταξύ των παικτών στα βιντεοπαιχνίδια της. Παρόλα αυτά εκτιμάται ότι η PUBG MadGlory προφανώς θα βελτιώσει περαιτέρω αυτές τις υπηρεσίες. Ωστόσο το σημαντικότερο στοιχείο αυτής της εξαγοράς θεωρείται η ανάπτυξη της πλατφόρμας PUBG Developer Portal.

Το PlayerUnknown’s Battlegrounds, το οποίο θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφορούν στην αγορά των video games, βοήθησε την PUBG να ξεπεράσει κάθε φιλοδοξία που φάνταζε αδύνατη, και ταυτόχρονα πέρα από την φήμη, της έφερε και πολλά χρήματα για να προβεί στη διαφήμιση του προϊόντος της.