ΑρχικήΕφαρμογέςΤο WhatsApp σταματά την υποστήριξη για BlackBerry OS και Windows Phone...

Το WhatsApp σταματά την υποστήριξη για BlackBerry OS και Windows Phone στις 31 Δεκεμβρίου

Το WhatsApp σταματά την υποστήριξη για BlackBerry OS και Windows Phone στις 31 Δεκεμβρίου, δηλαδή σε λίγες μέρες.

Η WhatsApp ανέφερε λεπτομερώς τα σχέδιά της για τα παλαιότερα λειτουργικά συστήματα της κινητής τηλεφωνίας, με λιγότερο από μία εβδομάδα πριν από το τέλος του έτους. Η εφαρμογή που ανήκει στο Facebook θα τερματίσει την υποστήριξη του BlackBerry OS (συμπεριλαμβανομένου του BlackBerry 10) και του Windows Phone 8.0 (και όλων των παλαιότερων λειτουργικών συστημάτων) στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Το τέλος της υποστήριξης δεν σημαίνει ότι το WhatsApp δεν θα λειτουργεί πλέον σε αυτές τις πλατφόρμες. Τούτου λεχθέντος, δεν θα είστε πλέον σε θέση να δημιουργήσετε νέους λογαριασμούς ή να επαληθεύσετε εκ νέου τους υπάρχοντες λογαριασμούς. Επιπλέον, η WhatsApp προειδοποιεί ότι: Επειδή δεν θα αναπτύσσουμε πλέον νέες ενημερώσεις ενεργά για αυτές τις πλατφόρμες, ορισμένα χαρακτηριστικά της εφαρμογής μας μπορεί να σταματήσουν να λειτουργούν ανά πάσα στιγμή.

Η WhatsApp προσφέρει τις ακόλουθες συμβουλές για τους ιδιοκτήτες αυτών των παλαιότερων συσκευών που τρέχουν αυτά τα παλιά λειτουργικά συστήματα:

Αυτές οι πλατφόρμες δεν προσφέρουν το είδος των δυνατοτήτων που χρειαζόμαστε για να επεκτείνουμε τις δυνατότητες της εφαρμογής μας στο μέλλον. Αν χρησιμοποιείτε μία από αυτές τις κινητές συσκευές που επηρεάζονται, συνιστούμε να κάνετε αναβάθμιση σε νεότερη έκδοση λειτουργικού συστήματος ή σε νεότερο Android με OS 4.0+, iPhone με iOS 7+ ή Windows Phone 8.1+, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το WhatsApp.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, απλά εγκαταστήστε το WhatsApp και επαληθεύστε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο nέο λειτουργικό σύστημα. Λάβετε υπόψη ότι το WhatsApp μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο με έναν αριθμό τηλεφώνου σε μία συσκευή τη φορά.

Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς του ιστορικού συζήτησης μεταξύ πλατφορμών. Ωστόσο, παρέχουμε την επιλογή να στείλουμε το ιστορικό συνομιλιών σας σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μάθετε πώς να εξάγετε το ιστορικό των συνομιλιών σας στο: Android | iPhone | Windows Phone | Nokia S40 | BlackBerry | BlackBerry 10

Αν είστε χρήστης του BlackBerry και θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις για το WhatsApp, θα χρειαστεί να μεταβείτε σε μια συσκευή BlackBerry που λειτουργεί με Android. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η BlackBerry δήλωσε ότι το BB10 θα υποστηρίζεται για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη και μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας θα σταματήσει να λειτουργεί επίσημα και δεν θα υπάρχουν κανενός είδους ενημέρωσης ασφαλείας για να προστατεύουν τους χρήστες.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166