VPNhub: Η δωρεάν υπηρεσία VPN που θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο

VPNhub: Η δωρεάν υπηρεσία VPN που θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο

VPNhub: Η δωρεάν υπηρεσία VPN που θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο.

Το Pornhub εγκαινιάζει την δωρεάν υπηρεσία VPN, που θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε στον ιστό και να παρακολουθήσετε ανώνυμα και ιδιωτικά ερωτικά βίντεο από την ιστοσελίδα της εταιρείας (και όχι μόνο).

Το Pornhub δρομολογεί μια δωρεάν υπηρεσία VPN, ώστε οι χρήστες της να μπορούν να διατηρήσουν όλες τις δραστηριότητές τους στην πορνογραφική περιήγηση αυστηρά ιδιωτικές.

Το VPNhub θα προσφέρει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να αποφύγουν την παρακολούθηση και τον περιορισμό από τους του ISP, επίσης θα τους δοθεί πρόσβαση (σε ορισμένες περιπτώσεις) αποκλεισμένων ιστότοπων, ενώ παράλληλα θα προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με το δημόσιο Wi-Fi.

Βασικά, παρόλο που πολλοί χρήστες του Pornhub ήδη χρησιμοποιούν κάποιο είδος υπηρεσίας VPN για να διατηρήσουν την ανωνυμότητα τους ιδιωτική, η συγκεκριμένη υπηρεσία VPN θα είναι καλύτερη ακόμη και από εκείνες που προσφέρονται επί πληρωμή, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της εταιρείας
τακτική περιήγησή τους στο διαδίκτυο ασφαλή από τα αδιάκριτα μάτια.

Το Pornhub αναφέρει πως η καινούργια του υπηρεσία θα “εντελώς δωρεάν και με απεριόριστο εύρος ζώνης στη συσκευή της επιλογής σας”, ως το οποίο αναμφισβήτητα θα είναι ένα από τα μεγάλα προτερήματα και χαρακτηριστικά του VPNhub. Η υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη σε Mac, Windows, Android και iOS. Αλλά μην ξεχνάτε ότι το “ελεύθερο και απεριόριστο” εύρος ζώνης συνοδεύεται από διαφημίσεις και δεν είναι σαφές εάν οι διαφημίσεις πρόκειται να είναι γενικού ενδιαφέροντος ή διαφημίσεις με ακατάλληλο περιεχόμενο για ανηλίκους.

Τα VPN είναι ένα δημοφιλές εργαλείο προστασίας του ιδιωτικού απορρήτου που βοηθούν τους χρήστες του διαδικτύου να κρύβουν την τοποθεσία από πού βρίσκονται, αυξάνοντας έτσι αυξάνουν το απόρρητό τους. Ταυτόχρονα, τα VPN επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες περιορισμένες σε κάποια γεωγραφική περιοχή ή είναι λογοκριμένες βάσει πολιτικών πεποιθήσεων.

Το ερωτικό περιεχόμενο είναι ένας τομέας που είναι επιρρεπής σε μπλοκάρισμα σε ορισμένες χώρες, για παράδειγμα στην Ινδία έχουν απαγορευτεί εκατοντάδες τέτοιου είδους ιστότοποι- επομένως εκατομμύρια άτομα ανά την υφήλιο θα προτιμούσαν να έχουν πρόσβαση στο αυτό το περιεχόμενο, χώρις φόβο για πιθανές κυρώσεις από τις αρχές του κράτους.

Αυτός είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο το Pornhub φέρνει τη δική του υπηρεσία VPN και επειδή συμβαίνει να είναι ο μεγαλύτερος ιστότοπος ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο, αναμένεται να έλξη ακόμη περισσότερους χρήστες.

Το VPNhub είναι αρκετά εύκολο στη χρήση. Η έκδοση που είναι τώρα διαθέσιμη για λήψη στο Android, ακόμα και στην Ινδία, σας δίνει άμεση ανωνυμία με το πάτημα ενός κουμπιού. Η διεπαφή είναι παντελώς εύκολη, χωρίς πολλές επιλογές που πιθανόν να μπερδέψουν τους αρχάριους χρήστες.

Το VPNhub προσφέρει περίπου 1.000 διακομιστές σε 15 χώρες, αν και δεν θα είναι διαθέσιμο σε ολόκληρο τον κόσμο. Όμως αναμένεται πως ΤΟ VPNhub θα απαγορευτεί από χώρες στις οποίες δεν συνεργάζονται με τις ΗΠΑ, όπως η Μυανμάρ, η Κούβα, το Ιράν, η Βόρεια Κορέα, το Σουδάν και η Συρία. Ταυτόχρονα, η υπηρεσία μπορεί να μπλοκαριστεί σε χώρες όπως η Κίνα ή τουλάχιστον να είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί εκεί.

Όπως σημειώθηκε νωρίτερα, το VPNhub είναι ελεύθερο για χρήση από τον καθένα, αλλά το Pornhub προσφέρει επίσης μια επιλογή premium, που ονομάζεται VPNhub Premium, που μπλοκάρει τις διαφημίσεις και είναι επίσης υποτιθέμενα γρηγορότερη σε σύγκριση με την δωρεάν υπηρεσία.

Η επιλογή premium θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ανάμεσα από μια ευρύτερη περιοχή τοποθεσιών πού βρίσκονται οι διακομιστές. Το VPNhub Premium θα κοστίσει 10 ευρώ ανά μήνα ή 5 ευρώ το μήνα για ετήσια συνδρομή. Το Pornhub προσφέρει επίσης δωρεάν δοκιμή όπου δεν θα χρεωθείτε για τη χρήση της υπηρεσίας premium για επτά ημέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας