ΑρχικήΑπόψειςΒραδινή καθυστέρηση

Βραδινή καθυστέρηση

Είναι κάποιες φορές που οι καταστάσεις είναι για γέλια και για κλάματα. Κατά κάποιο τρόπο πρέπει να ευχαριστήσω τη νυχτερινή πτήση από Ιταλία που δήλωσε καθυστέρηση 6 ωρών και μου πρόσφερε τον λίγο χρόνο που χρειαζόμουν ώστε να αξιολογήσω τα άρθρα των αναγνωστών που είχαν κάνει αίτηση να δημοσιευτούν στο Texnologia.Net τον τελευταίο μήνα. Τώρα θα μου πείτε πως συνδυάζονται αυτές οι δύο καταστάσεις… Ε! μερικές φορές συνδυάζονται.

Η αλήθεια είναι, πως κάποιοι άλλοι συνταξιδιώτες αυτή τη στιγμή σκυλοβρίζουν που δεν βρίσκονται στο κρεβάτι τους, όμως προσωπικά με βόλεψε ιδιαίτερα και εκμεταλλεύτηκα αυτόν το λίγο χρόνο που είχα στη διάθεσή μου για να γράψω το κείμενο που διαβάζετε αυτή τη στιγμή.

Είμαστε στη μέση το καλοκαίρι. Και πιθανότατα θα ηρεμήσουν λιγάκι τα πράγματα και στη Μύκονο που μοιάζει με τον πύργο της Βαβέλ. Όπως και στα υπόλοιπα ελληνικά νησιά δηλαδή, και όλα αυτά λόγω της πανδημίας και της μειωμένης κίνησης από άποψης τουριστών.

Για να πω την αμαρτία μου, δεν έχω καταλάβει ακριβώς το μέγεθος της καταστροφής. Στα κλεφτά προλάβαινα να δω μερικές εικόνες στην τηλεόραση από τα παράπονα των επιχειρηματιών που διατηρούν κατάστημα σε αυτές τις τουριστικές περιοχές και πραγματικά αγωνιούν για το μέλλον τους, διότι ανά πάσα στιγμή μπορεί επιβληθεί νέο lockdown, πράγμα που σημαίνει πως οι κόποι της καλοκαιρινής σεζόν θα πάνε στράφι και τα έσοδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα είναι σχετικά ελάχιστα και δεν θα καλύψουν ούτε καν τα λειτουργικά έξοδα των επιχειρήσεων τους,

Γι’ αυτό φυσικά και δεν έχω γράψει τίποτα σχετικό και δεν συμμετείχα στις διάφορες κινητοποιήσεις. Είναι φορές που νιώθω πως ζω σε άλλο κόσμο, αποκομμένος από τις καταστάσεις τις ελληνικής καθημερινότητας.

Ασυνάρτητες σκέψεις στις 4 το πρωί μετρώντας περίπου 20 ώρες στο πόδι. Μόνος μου σε ένα ίντερνετ καφέ. Μην δίνετε σημασία. Είναι πολλά αυτά που θέλω να γράψω, μα ξέρω πως δε προλαβαίνω. Ελπίζω να είστε όλοι καλά…

Τελικά μάλλον θα το κλείσω το 24ωρο αυπνίας σήμερα. Πάω να πιώ μια κίτρινη τεκίλα πριν κοιμηθώ.

Διάβασε επίσης: 10 τρόποι να βελτιώσετε το ασύρματο σήμα Wi-Fi

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166