Water Your Body, εφαρμογή για να ελέγχετε πόσο νερό πίνετε

Water Your Body, εφαρμογή για να ελέγχετε πόσο νερό πίνετε

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των γυναικών την σήμερον ημέρα είναι τι άλλο, η διατήρηση του βάρους. Ένας πολύ σπουδαίος παράγοντας στην σωστή δίαιτα είναι η κατανάλωση υγρών. Πολλές φορές έχουμε βρεθεί στο σημείο να αναρωτιόμαστε πόσο νερό ήπιαμε σήμερα; Φτάσαμε τα 2 λίτρα που λένε όλοι ή όχι;

Σε αυτό το σημείο έρχεται η εφαρμογή Water Your Body για να μας λύσει τα χέρια.

Αυτό που ουσιαστικά κάνει είναι να σας υπενθυμίζει να πίνετε καθημερινά υγρά και καταγράφει τις συνήθειες σας όταν πίνετε. Για αρχή αυτό που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε το βάρος σας σε κιλά(kg) ή λίβρες(lb) και η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να δείτε πόσο νερό χρειάζεται καθημερινά το σώμα σας, σε ml ή oz.

Όταν θα έχετε πιει ένα ποτήρι νερό θα χρειαστεί να το προσθέσετε (να το δηλώσετε) στην εφαρμογή, όπως και κάθε φορά που πίνετε κάποιο άλλο υγρό είτε αυτό είναι καφές, είτε τσάι, είτε μπύρα.

Προσοχή, καθώς θα πρέπει να δηλώσετε την χωρητικότητα σε ml του ποτηριού ή του μπουκαλιού που πίνετε, από το settings menu.

Επίσης τις ιδιαίτερες μέρες που έχει πολύ ζέστη ή πηγαίνετε στο γυμναστήριο για να γραμμώσετε το κορμάκι σας θα πρέπει να το αναφέρετε γιατί θα χρειαστεί να πιείτε περισσότερο νερό σε σχέση με την ημερήσια ποσότητα που σας αντιστοιχεί.

Υπάρχει διάγραμμα όπου μπορείτε να δείτε την καθημερινή σας κατανάλωση υγρών. Επίσης στο app θα βρείτε περιγραφή των υγρών που έχετε καταναλώσει δηλαδή τι δηλώνετε ότι πίνετε κάθε μέρα αλλά και διαγράμματα στα οποία εμφανίζεται η διακύμανση του βάρους σας.

Τέλος και πιο σημαντικό είναι το ότι μπορείτε να ρυθμίσετε πότε θα ξεκινάει και θα τελειώνει η προειδοποίηση της εφαρμογής, να μην χτυπάει κατά της διάρκεια του μεσημεριανού σας ύπνου(αλήθεια, κοιμάστε μεσημέρι;), καθώς και αν θέλετε να σας ειδοποιεί η εφαρμογή 30 λεπτά πριν το γεύμα.

Δοκιμάστε λοιπόν τη δωρεάν πάνω από όλα εφαρμογή που δεν μπορεί να λείπει από κανένα γυναικείο κινητό και πείτε μας τα αποτελέσματα.

Η εφαρμογή Water Your Body είναι άμεσα διαθέσιμη για λήψη στο Apple App Store εδώ https://apps.apple.com/us/app/water-your-body/id337998484

Να θυμάστε πως καλό θα είναι πρώτα να εξοικειωθείτε με την εφαρμογή και μετά να στηριχθείτε στις οδηγίες και τις συμβουλές της, προφανώς για να αποφευχθούν τυχόν λάθη από τη μεριά του χρήστη, λόγω κακής αντίληψης των πραγμάτων. Ο λόγος που επισημαίνω αυτό το γεγονός οφείλεται στο ότι ορισμένοι άνθρωποι λειτουργούν με ελαφρά την καρδιά στη ζωή τους, με αρνητική συνέπεια να βρίσκονται διαρκώς προ εκπλήξεων.

Προηγούμενο άρθροΑπό PC σε Mac υπολογιστή, πληροφορίες και οδηγίες
Επόμενο άρθροWilliams F1: Σύντομη ιστορία στη Formula 1
Avatar
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος. Αφού σας συστήθηκα, πάμε παρακάτω. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Από μικρός έπαψα να συμβιβάζομαι και άρχισα να αγωνίζομαι. Το Μοναδικό μου εργαλείο είναι το γράψιμο και η ουδέτερη σκέψη μου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ