ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesXbox Series X: Το «The Medium» έχει αναβληθεί έως το 2021

Xbox Series X: Το «The Medium» έχει αναβληθεί έως το 2021

Η Bloober Team ανακοίνωσε την αναβολή του συναρπαστικού παιχνιδιού «The Medium», ένας από τους λίγους αποκλειστικούς τίτλους που προορίζονται για τις Xbox Series X και Series S. Το παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει πλέον στις 10 Δεκεμβρίου, αλλά θα φτάσει στα τέλη Ιανουαρίου. Μεταξύ των αιτίων που προκάλεσαν την αναβολή του ήταν η Πανδημία και το Cyberpunk 2077.

Το The Medium κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2012, πριν από οκτώ χρόνια, και κατά γενική ομολογία ήταν ένα συγκλονιστικό βιντεοπαιχνίδι που το αγάπησε πάρα πολύ κόσμος. Ωστόσο η προγραμματίστρια εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού ανακοίνωσε τον περασμένο Μάιο πως θα δημιουργήσει μία ανανεωμένη έκδοση, η οποία υποτίθεται πως θα κυκλοφορούσε στις 10 Δεκεμβρίου 2020 και θα διατίθενται αποκλειστικά για τις σειρές Xbox X και Series S, όπως και για τους χρήστες υπολογιστών.

Το The Medium θα καθυστερήσει περίπου δύο μήνες

Η Bloober Team ανήγγειλε αυτή την δυσάρεστη είδηση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ούτως ώστε να μην περιμένουν άδικα οι παίκτες. Και πιο συγκεκριμένα με μία ανάρτηση στο Twitter ανέφερε τα εξής: «Ήταν μια δύσκολη απόφαση για την εταιρεία μας, αλλά οι συνθήκες είναι πολύ δυσάρεστες και αντίξοες για να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο, όπως είχε προγραμματιστεί αρχιά. Δεν ήταν καθόλου εύκολη επιλογή, αλλά πάρθηκε λόγω της κατάστασης της πανδημίας που έχει σαρώσει την Πολωνία (το στούντιο της εταιρείας βρίσκεται στην Κρακοβία της Πολωνίας), καθώς και γιατί ετοιμαζόμασταν παράλληλα να κυκλοφορήσουμε και άλλα παιχνίδια στην αγορά».

Εν τούτοις για να είμαστε αντικειμενικοί απέναντι στα πράγματα και τις εξελίξεις που συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η Bloober Team δεν είναι η μόνη προγραμματίστρια εταιρεία που έχει προβεί σε τούτη την απρόσμενη ενέργεια που ομολογουμένως βλάπτει και τα συμφέροντα της, και κατά δεύτερο λόγο, γιατί στεναχωρεί τους παίκτες που το περίμεναν εναγωνίως και ενδεχομένως να στραφούν σε άλλους τίτλους ανταγωνιστικών εταιρειών.

Στις 28 Ιανουαρίου 2021,, το Medium θα προσγειωθεί σε Xbox Series X | S και PC.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166