Αναλογία νικοτίνης ml υγρού ατμίσματος σε τσιγάρα

Αναλογία νικοτίνης ml υγρού ατμίσματος σε τσιγάρα

Θα εξηγήσουμε ποια είναι η αναλογία νικοτίνης στα υγρά αναπλήρωσης σε ml τα οποία αντιστοιχούν σε τσιγάρα.

Για να το κάνω λιανά σε όποιον διαβάσει αυτό το άρθρο, υπολογίστε τα 1,6 ml υγρού αναπλήρωσης στο άτμισμα αντιστοιχεί σε 15 τσιγάρα, η περιεκτικότητα σε νικοτίνη παραμένει η ίδια αν καπνίζαμε.

Δηλαδή αν ατμίσουμε 3,2 ml με περιεκτικότητα νικοτίνης 1,2mg είναι σαν να καπνίσαμε 30 τσιγάρα με 1,2mg νικοτίνη. Πολύ εύλογα όμως θα παρατηρήσετε ότι αντιστοιχία είναι μεν ίδια αλλά οι καρκινογόνες ουσίες που υπολογίζεται γύρω στις τέσσερις χιλιάδες του τσιγάρου δεν περιλαμβάνονται ή είναι απειροελάχιστες στο άτμισμα.

Επειδή είμαι βέβαιος ότι θα κλαπεί το άρθρο, κάνουμε έκκληση να σεβαστείτε τον κόπο μας, τουλάχιστον βάλτε σαν πηγή αναφοράς το Link μας από κάτω σαν πρωτότυπο. Με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο κάνουνε, πόσες ώρες δουλειάς για να έρθει ένας εξυπνάκιας κάνοντας μερική ή ολική, αντιγραφή επικόλληση και το ποστάρει σαν δικό του, τέλος πάντων ας περάσουμε στα δικά μας.

Οι φίλοι συνατμιστές που υπερβαίνουν τα εσκαμμένα με κάτι θηρία mod “μοντάκια” σε λειτουργία 50 βατ και άνω, τα 1,6 ml είναι μία τζούρα όπως καταλαβαίνετε κύριοι και κυρίες. Ακόμη χειρότερα αν έχουμε τέρμα ανοιχτό τον αέρα εισαγωγής στον ατμοποιητή, φανταστείτε που οδεύουν οι κακόμοιροι χρήστες.

Η δουλειά μου είναι να λέω αλήθειες και όχι να χαϊδεύω αυτιά, σε αυτούς που θέλουν πλούσια παραγωγή ατμού (κατά κοινή ομολογία είναι αρεστό σε όλους μας) με ανεξέλεγκτα νούμερα στον έλεγχο θερμοκρασίας, η ανάλωση μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς δίχως να έχουμε καταλάβει πού βρισκόμαστε. Διαβάστε εδώ ποια είναι η συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία και η υπερβολική δόση νικοτίνης.

Οι ατμιστές είναι πειραματόζωα

Δυστυχώς μετά λύπης μου το λέω οι ατμιστές είναι πειραματόζωα, επειδή το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν έχει μελετηθεί όσο το κάπνισμα, η επιστήμη στην ουσία λέει το εξής, βλέποντας και κάνοντας μελετάμε, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Τα πρώτα ουσιαστικά αποτελέσματα μελετών θα είναι εγκυρότατα μετά από δεκαετίες, αυτή τη στιγμή μόνο θεωρίες και υποθέσεις μπορούν να γίνουν. Το χειρότερο όλων κατά τη γνώμη μου είναι ότι η επιστημονική κοινότητα χωρίστηκε σε δύο ομάδες, η μία είναι αυτή που λέει ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι το τέλειο υποκατάστατο στον καπνιστή, συμβουλεύοντας να ξεκινήσει το ταχύτερο δυνατόν να ατμίζει για να παρατήσει την συμβατική μέθοδο.

Η άλλη πλευρά επιστημόνων υποστηρίζει πως δεν έχει κανένα νόημα να αφήσεις το κάπνισμα περνώντας στην αντίπερα όχθη, έχοντας πάλι καταστροφικές συνέπειες για την υγεία μας, εξηγώντας πως ο χρήστης από την ώρα που θα ξυπνήσει το πρωί, δεν βγάζει από το στόμα του το ηλεκτρονικό τσιγάρο μέχρι να κοιμηθεί,, λέγοντας πως σε αυτό το χρονικό διάστημα η κατανάλωση υγρών αναπλήρωσης ξεφεύγει σε επίπεδα τα οποία βάζουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη υπόσταση.

Εγώ δεν θα πάρω κανενός το μέρος, διότι πιστεύω αν δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις ώστε σύσσωμη η ακαδημαϊκή κοινότητα καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα, η στάση μου θα είναι να επιφυλάσσομαι σε ό τι ακούω με κάθε αμπελοσοφία μου πλασάρει ο καθένας. Συμφωνούμε όμως ότι χρειάζεται περισσότερη έρευνα λόγω περιορισμένης αποδείξεις της αποτελεσματικότητας.

Ενήλικες είμαστε να αποφασίσουμε ποιο δρόμο θα ακολουθήσουμε και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Οι διαφορές υγρών αναπλήρωσης με τσιγάρα

Εδώ καλοί μου φίλοι γίνεται της κακομοίρας με τις πολυεθνικές κυρίως στο κάπνισμα, για να έχουν μεγάλη κατανάλωση τσιγάρων σε πακέτα ημερησίως, οι πολυεθνικές έχουν καταστήσει το τσιγάρο εξαιρετικά εθιστικό με χημικές ουσίες που σε καταντάνε ένα σκαλί κάτω από το στάδιο ναρκομανή, για να ανεβαίνουν οι πωλήσεις.

Είναι φανερό ότι ακόμη ή δύναμη του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε εμπορικά νούμερα (ετήσιο τζίρο) δεν πλησιάζει ούτε το ένα τις εκατό. Αυτό είναι ωφέλιμο για εμάς που είμαστε ατμιστές, οι εταιρείες έως τώρα δεν έχουν μεγάλη ισχύ ώστε να μπορούν να κυβερνούν ακόμη και κράτη υπόγειος.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να εξισώσουμε τον παράγοντα υγρών αναπλήρωσης με τσιγάρα, είναι μέρα με τη νύχτα, είναι άδικο πέρα ως πέρα, αντιθέτως είναι μία ελαφριά παραλλαγή πρόσληψης νικοτίνης, χωρίς να εμπεριέχει όλες αυτές τις καρκινογόνες ουσίες.

Προφυλάξεις

  • Θέλω να επιστήσω την προσοχή των αρχαρίων ατμιστών που επί της ουσίας είναι άσχετοι με το αντικείμενο και κάνουν με την αλόγιστη κατανάλωση υγρών αναπλήρωσης, υπερβαίνοντας κατά πολύ τις συνιστώμενες δοσολογίες νικοτίνης που μπορεί να ληφθεί σε ημερήσιο επίπεδο, ατμίζονταςάνω των 10ml υγρού αναπλήρωσης καταλαβαίνετε πως ξεφεύγει η κατάσταση.
  • Εφόσον έχετε στην κατοχή σας συσκευές μεγάλης ισχύος, φροντίστε να μην της δουλεύετε οριακά, δεν είμαστε σε θέση ακόμη να γνωρίζουμε τις επιπτώσεις άμεσα, Ο φόβος φυλάει τα έρημα.
  • Οι προειδοποιήσεις πρέπει να σας βάζουν σε προβληματισμό, μην αψηφείτε τους κινδύνους, πάρτε σαν παράδειγμα τα τρόφιμα που έχει καταστεί ανεξέλεγκτη κατάσταση, και σαν πρωινό κάποιοι τρώνε πατατάκια, πιτόγυρα κάνοντας συνάμα γυμναστική.
  • Η αλήθεια είναι ότι με το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν μπορεί να κόψεις την νικοτίνη, αν βρεθεί ένας διαπιστωμένα, θα τον έχω καρφιτσωμένο επάνω στην αρχική μου σελίδα, σαν παράδειγμα προς μίμηση, ότι αυτός πραγματικά έχει διακόψει τη νικοτίνη τελείως.
  • Οι επισκευάσιμοι ατμοποιητές είναι φαταούλες, δεν αστειεύονται κατά τη χρήση τους, οι καταναλώσεις φτάνουν στο ζενίθ, μέχρι να πεις 3 έχει αδειάσει η θαλάμη πλήρωσης, λάβετε τα μέτρα σας, ουτώς ώστε να κινείστε σε ήρεμα νερά.
  • Τα νέας τεχνολογίας mods βγάζουν σπίθες (αναφέρομαι σε συσκευές με διακόσια βατ), καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει αν ένας ανόητος λειτουργεί μοντάκι με 200watt όλη μέρα καθημερινά; μην μου πείτε ότι αυτοί είναι λίγοι γιατί δεν θα σας πιστέψω.
  • Μία ώρα συνεχόμενης χρήσης σε 100 βατ, συνολικά αν ενώσουμε τις στιγμές, ο αριθμός ml θα πρέπει να μετριέται σε φλυτζάνια τσαγιού.
Προηγούμενο άρθροΥπερβολική δόση νικοτίνης και τα αποτελέσματα
Επόμενο άρθροΤι ατμοποιητή να διαλέξω;
Avatar
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος. Αφού σας συστήθηκα, πάμε παρακάτω. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Από μικρός έπαψα να συμβιβάζομαι και άρχισα να αγωνίζομαι. Το Μοναδικό μου εργαλείο είναι το γράψιμο και η ουδέτερη σκέψη μου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας