ΑρχικήGadgetApple Watch Series 3: Έχει ενσωματωμένη ηλεκτρονική SIM για κινητές επικοινωνίες

Apple Watch Series 3: Έχει ενσωματωμένη ηλεκτρονική SIM για κινητές επικοινωνίες

Apple Watch Series 3: Έχει ενσωματωμένη ηλεκτρονική SIM για κινητές επικοινωνίες.

Το νέο Apple Watch Series 3 της Apple, το οποίο κυκλοφόρησε χθες το βράδυ παράλληλα με το iPhone 8 και το νέο iPhone X αξίας $ 999, θα περιλαμβάνει μια ηλεκτρονική κάρτα SIM που θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν άμεση κινητή συνδεσιμότητα, αντί να χρειάζεται να χρησιμοποιούν ένα iPhone ως ενδιάμεσο επικοινωνίας.

Ωστόσο, στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Apple επέλεξε να διακόψει μια συμφωνία που είχε συνάψει στην EE ιδιοκτησίας της BT ((Πάροχος Τηλεπικοινωνιών)), περιορίζοντας τη συσκευή σε ένα μόνο δίκτυο.

Παρ ‘όλα αυτά, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα νέα Apple Watch Series 3 για να μπορούν να μεταδίδουν μουσική μέσω της Apple Music και να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς να χρειάζεται να συνδέονται με το iPhone, για πρώτη φορά.

Κάτω από την κουκούλα του νέου Apple Watch, θα βρείτε έναν νέο επεξεργαστή διπλού πυρήνα, ο οποίος είναι 70% ταχύτερος από αυτόν μέσα στο Apple Watch 2 και θα επιτρέψει στη Siri να μιλήσει πίσω στους χρήστες, επίσης για πρώτη φορά.

Η Apple μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι εκτός το τσιπ και την προστιθέμενη υποστήριξη LTE , η σειρά 3 προσφέρει το ίδιο μέγεθος με το Apple Watch Series 2 . Η οθόνη της συσκευής διπλασιάζεται, εξήγησε η Apple, ενώ υπάρχει μια ηλεκτρονική SIM ενσωματωμένη απευθείας μέσα στο ρολόι.

Η Apple Watch Series 3 έχει ενσωματωμένο το λειτουργικό σύστημα watchOS 4 . Εκτός από τις βελτιώσεις στο Siri, αυτή η νέα επανάληψη του watchOS φέρνει μαζί του και ενημερώσεις για την εφαρμογή της δραστηριότητας της Apple, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση, των βελτιώσεων στην παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, της υποστήριξης Bluetooth, της περιστροφής της οθόνης, της πλοήγησης στο παρασκήνιο και των νέων διεπαφών (ταπετσαρίες).

“Πιστεύουμε ότι η προσθήκη cellular θα μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Apple Watch, παρέχοντας μια νέα αίσθηση ελευθερίας, αφού μπορούν να παραμένουν συνδεδεμένοι με το iPhone ή χωρίς”, δήλωσε ο Jeff Williams, διευθύνων σύμβουλος της Apple.

“Το Apple Watch Series 3 σε συνδυασμό με τη δύναμη του watchOS 4 είναι η απόλυτη συσκευή για μια υγιή ζωή”.

Ενώ η Apple διατηρεί συνήθως χαμηλές πωλήσεις των smartwatch της, ο Tim Cook δήλωσε κατά την ομιλία του στη μεγάλη εκδήλωση ότι οι πωλήσεις της Apple Watch έχουν αυξηθεί κατά 50% ετησίως. Αυτό σημαίνει ότι είναι πλέον το νούμερο ένα έξυπνο ρολόι- όχι μόνο στα smartwatch – αλλά στην ευρύτερη κλίμακα των ρολογιών στον κόσμο, πρόσθεσε ο Cook.

Το νέο Apple Watch θα είναι διαθέσιμο στις 22 Σεπτεμβρίου σε τιμή $399, ενώ το Cellular μοντέλο θα διατεθεί για $329. Η EE έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι θα είναι ο μοναδικός φορέας εκμετάλλευσης του Ηνωμένου Βασιλείου που θα προσφέρει τη συσκευή.

Διαβάστε επίσης: Η διάρκεια της μπαταρίας σε LTE Apple Watch προσφέρει μόνο μία ώρα χρόνου κλήσης

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166