ΑρχικήGadgetΗ διάρκεια της μπαταρίας σε LTE Apple Watch προσφέρει μόνο μία ώρα...

Η διάρκεια της μπαταρίας σε LTE Apple Watch προσφέρει μόνο μία ώρα χρόνου κλήσης

Η διάρκεια της μπαταρίας σε LTE Apple Watch προσφέρει μόνο μία ώρα χρόνου κλήσης.

Μπορεί να ήταν ελαφρώς επισκιασμένη από τρία νέα iPhones – συμπεριλαμβανομένου του mega-expensive, full-screen iPhone X – αλλά η άλλη μεγάλη ανακοίνωση της Apple, το Apple Watch Series 3, φαίνεται στην επιφάνεια να είναι μια σημαντική αναβάθμιση για το gadget που φοριέται.

Με παρόμοια εμφάνιση και αίσθηση με τα προηγούμενα μοντέλα, η νέα αξιοσημείωτη προσθήκη της Apple Watch είναι η συνδεσιμότητα LTE, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν κλήσεις χωρίς να χρειαστεί πρώτα να προσδεθούν σε ένα iPhone χρησιμοποιώντας Bluetooth.

Θεωρητικά, αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να αφήσετε το iPhone τηλέφωνό σας στο σπίτι και να κάνετε μόνο χρήση του του ρολογιού σας για να επικοινωνήσετε με φίλους. Ωστόσο, νέες λεπτομέρειες που αποκάλυψε η Apple σχετικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Watch LTE υποδηλώνουν ότι μπορεί να χρειαστείτε το iPhone σας μετά από όλα αυτά, λόγω της μικρής διάρκειας της μπαταρίας.

Όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα ρολογιών, ο στόχος της Apple για διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τη σειρά 3 είναι 18 ώρες, γεγονός που υποστηρίζει ότι οι εκδόσεις GPS και GPS + LTE είναι ικανά να ελαχιστοποιήσουν τη διάρκεια της μπαταρίας κατά την εκτέλεση δραστηριοτήτων όπως “έλεγχος χρόνου, λήψη ειδοποιήσεων, μια προπόνηση 30 λεπτών (μην ξεχνάμε πως ενδείκνυται για αθλητισμό) “.

Η άμεση ανησυχία ήταν πόσο δραματικά μια σύνδεση LTE (γνωστή ως 4G στο Ηνωμένο Βασίλειο) θα επηρέαζε τις εκτιμήσεις του χρόνου ομιλίας – και η απάντηση είναι «πολύ». Ενώ η Apple Watch Series 3 μπορεί να συγκεντρώσει “έως και 3 ώρες χρόνο ομιλίας” όταν συνδεθεί σε ένα iPhone, η σύνδεση LTE μειώνει το χρόνο ομιλίας σε “περίπου 1 ώρα”, σύμφωνα με τη διαδικασία δοκιμών της Apple .

Επιπλέον, η χρήση των λειτουργιών γυμναστικής του LTE Watch με δεδομένα δικτύου και GPS ενεργοποιημένη θα μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε 4 ώρες για υπαίθριες προπονήσεις.

Ενώ τα στοιχεία του χρόνου ομιλίας είναι λίγο απογοητευτικά, υπάρχουν καλά νέα για τους οπαδούς του ήχου. Σύμφωνα με τις δοκιμές της Apple, η αναπαραγωγή μουσικής από το Apple Watch σε ακουστικά Bluetooth θα μπορούσε να χτυπήσει έως και 10 ώρες ζωής της μπαταρίας.

Διαβάστε επίσης: Apple Watch Series 3: Έχει ενσωματωμένη ηλεκτρονική SIM για κινητές επικοινωνίες

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Αδίστακτοι (1965 ταινία)

Men in Black II (soundtrack)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166