ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesDestiny 2 PC beta update: Η Bungie αποκαλύπτει τις πιο πρόσφατες αλλαγές.

Destiny 2 PC beta update: Η Bungie αποκαλύπτει τις πιο πρόσφατες αλλαγές.

Destiny 2 PC beta update: Η Bungie αποκαλύπτει τις πιο πρόσφατες αλλαγές.

Παρόλο που η εκτεταμένη αναβάθμιση Destiny 2 έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία και οι παίκτες της κονσόλας θα απολαύσουν την επίσημη κυκλοφορία στις 6 του επόμενου μήνα, οι παίκτες του PC εξακολουθούν να προσβλέπουν στην επερχόμενη beta έκδοση για να πάρουν μια πρώτη γεύση από το δημοφιλές shooter παιχνίδι για πολλούς παίκτες.

Μόλις πριν από δύο ημέρες, η Bungie ανακοίνωσε ότι αρκετές αλλαγές και ενημερώσεις έρχονται στο Destiny 2 PC beta. Συγκεκριμένα, η εστίαση έγκειται στις λειτουργίες PvP του παιχνιδιού γνωστές ως Cubicle. Η εταιρεία αποφάσισε να συντονίσει τις δύο διαθέσιμες λειτουργίες αντιστοίχισης, Quickplay και Competitive, ξεχωριστά στην προσπάθεια βελτίωσης της εμπειρίας παιχνιδιών.

Ο κύριος σχεδιαστής του του συγκεκριμένου Multiplayer game, o Lars Bakken έριξε λίγο περισσότερο φως στο θέμα,θέλοντας να διαφωτίσει τον κόσμο, λέγοντας:

Ένας από τους στόχους μας για το Destiny 2 ήταν να δημιουργήσουμε δύο διαφορετικούς τρόπους για να αμφισβητήσετε όλα όσα γνωρίζετε για τον εαυτό σας, ενάντια σε άλλους παίκτες

Από αυτό το σημείο και εμπρός, είναι διαθέσιμες ποικίλες εμπειρίες ανάμεσα στις λίστες αναπαραγωγής, η χρήση για το Quickplay και το Competitive θα συντονιστούν ξεχωριστά.

Ουσιαστικά, η Bungie θέλει να προσφέρει δύο διαφορετικές διαδρομές για τους παίκτες ανάλογα με τον στόχο του παιχνιδιού. Στο Quickplay, ο αγώνας θα είναι πολύ μικρότερος υπέρ της δράσης, ενώ ο Competitive θα διαθέτει μεγαλύτερο χρόνο ταυτοποίησης για να εξασφαλίσει ότι το επίπεδο δεξιοτήτων των ανταγωνιστών παικτών θα είναι πιο κοντά.

Αλλά οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί. Έχουν γίνει ορισμένες τροποποιήσεις στους κανόνες του τύπου παιχνιδιών για να αντικατοπτρίζουν καλύτερα τις διαφορές στο gameplay. Για παράδειγμα, το νικητήριο σκορ στο Control έχει προσκρούσει σε 100 από τα προηγούμενα 75 για να επιτρέψει περισσότερο χρόνο στους παίκτες να παίξουν το παιχνίδι και να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές τους, ενώ ο κανόνας Mercy έχει ρυθμιστεί ώστε να ενεργοποιείται λιγότερο συχνά.

Τέλος, υλοποιούνται περισσότερες αλλαγές που περιλαμβάνουν κυρίως διορθώσεις σφαλμάτων, εξαφάνιση ή ελαχιστοποίηση προβλημάτων και περαιτέρω εξισορρόπηση στις ικανότητες των χαρακτήρων.

Το Destiny 2 PC open beta αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου , ενώ οι χρήστες που έχουν προ-παραγγείλει το παιχνίδι θα απολαμβάνουν μια πρώιμη πρόσβαση μιας ημέρας δίνοντάς τους ένα headstart. Η επίσημη κυκλοφορία της έκδοσης PC πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου.

Ίσως το πιο ευχάριστο ταξίδι και αξιοσημείωτο γεγονός για το παρόν παιχνίδι είναι πως μέρα με τη μέρα κερδίζει περισσότερους θαυμαστές, διότι έχει πολλά να προσφέρει, τόσο στους πολύπειρους Gamers, όσο και σε εκείνους που δοκιμάζουν διάφορα παιχνίδια απλά για να περάσει η ώρα τους.

Η προσωπική μου άποψη είναι πως το συγκεκριμένο Game αξίζει μέχρι το τελευταίο του ευρώ, εν ολίγοις θα το χαρακτήριζα ως value for money, οι έμπειροι παίκτες θα επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα μου και νομίζω πως στην Ελλάδα δεν είναι λίγοι αυτοί που αγαπούν το Destiny 2.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166