ΑρχικήSmartphonesΔιέρρευσε η νέα σειρά smartphone της Alcatel για το 2018

Διέρρευσε η νέα σειρά smartphone της Alcatel για το 2018

Διέρρευσε η νέα σειρά smartphone της Alcatel για το 2018.

Η Alcatel μπορεί να μην είναι η πρώτη μάρκα που έρχεται στο μυαλό μας σε σχέση με τα smartphones, αλλά η εταιρεία διαθέτει ένα ευρύ φάσμα τηλεφώνων σε τα οποία θα τα χαρακτήριζες αξιόλογα.

Καθώς μπαίνουμε στους τελευταίους μήνες του χρόνου, η Alcatel φαίνεται να έχει κρυμμένους άσσους στο μανίκι της και τα 6 νέα smartphone πώς σκοπεύει να κυκλοφορήσει στο εμπόριογια το 2018, πιθανόν να κεντρίσουν τα βλέμματα του κόσμου.

Η διαρροή έρχεται με την βοήθεια του Evan Blass, γνωστός ως αξιόπιστος πληροφοριοδότης στον τομέα των smartphone, ο οποίος παρέχει πρώιμες εικόνες και πληροφορίες για συσκευές που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Ενώ δεν υπάρχουν προδιαγραφές που συνδέονται με την τελευταία διαρροή του, υπάρχουν πολλές συσκευές για να εξετάσουμε.

Ο Blass αναφέρει ότι αυτά τα μοντέλα είναι η κορυφαία σειρά Alcatel 2018 ισοδύναμα με τις ναυαρχίδες των ανταγωνιστριών εταιρειών. Προφανώς, αρκετοί να διαφωνήσουν πώς αυτά τα τηλέφωνα μπορούν να χτυπήσουν στα ίσα το iPhone 8 ή το SAMSUNG Galaxy Note 8, αλλά δεν μένει παρά να περιμένουμε τον ερχομό τους για να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι τις δυνατότητες – ικανότητες τους.

Τώρα που αυτές οι πληροφορίες έχουν διαδοθεί ευρέως στο κοινό, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πότε θα κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά. Με την πλειοψηφία των μεγάλων εμπορικών εκδηλώσεων να έχουν ήδη περάσει για το 2017, υπάρχει η πιθανότητα κάποια από αυτά να ανακοινωθούν στο CES 2018.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166