ΑρχικήΟχήματαElectric Ford Transit, παρουσίαση στις 12 Νοεμβρίου

Electric Ford Transit, παρουσίαση στις 12 Νοεμβρίου

Η Ford ανακοίνωσε ότι η ηλεκτρική έκδοση του Transit θα παρουσιαστεί επίσημα στις 12 Νοεμβρίου. Δυστυχώς, δεν έχουν κοινοποιηθεί συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο. Ωστόσο, αυτό που είναι προφανές είναι ότι ο κόσμος των επαγγελματικών οχημάτων κινείται όλο και περισσότερο προς τις ηλεκτρικές λύσεις. Στην πραγματικότητα, αρκετοί κατασκευαστές παρουσίασαν πρόσφατα μία πλειάδα μοντέλων επαγγελματικών φορτηγών που θα τροφοδοτούνται με ενέργεια από τις μπαταρίες.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως στην Ευρώπη οι κανονισμοί για τις ρυπογόνες εκπομπές γίνονται όλο και πιο αυστηροί, ενώ αρκετές πόλεις σε όλο τον κόσμο επιβάλλουν απαγορεύσεις στην πρόσβαση σε αστικά κέντρα για οχήματα εξοπλισμένα με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Η κατασκευή ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων είναι επομένως υποχρεωτικό βήμα για να βοηθήσουν πρωτίστως τον επαγγελματία οδηγό να κάνει τη δουλειά του. Προφανώς θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να μάθουμε τις τεχνικές προδιαγραφές του Electric Ford Transit, ειδικά όσον αφορά την αυτονομία απόστασης που μπορεί να διανύσει με μία μόνο φόρτιση.

Ίσως θα μπορούσε να προταθεί με μια μπαταρία διαφορετικής χωρητικότητας για όσους αναζητούν ένα όχημα καθαρά για αστική χρήση, ή μια άλλη έκδοση για όσους θέλουν ένα πιο ευέλικτο φορτηγό όσον αφορά την κινητικότητα, ούτως ώστε να καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησης τους που κουβαλούν διάφορα εμπορεύματα. Σε κάθε περίπτωση, ο Αμερικανός κατασκευαστής τόνισε ότι θα είναι ένα ισχυρό όχημα εργασίας, επίσης θα είναι εξοπλισμένο με προηγμένες ψηφιακές λύσεις και ενημερώσεις OTA.

Εν τω μεταξύ, η Ford μοιράστηκε επίσης ένα μικρό teaser βίντεο που δείχνει τον σχεδιασμό του ηλεκτρικού van. Το μόνο που μένει, είναι να περιμένουμε την παρουσίαση για να ανακαλύψουμε παρέα όλες τις λεπτομέρειες αυτού του καινούργιου μοντέλου που σίγουρα θα απασχολήσει αρκετό κόσμο που ενδεχομένως θα θέλει να το αποκτήσει, εφόσον η τιμή του είναι ικανοποιητική. Υπομονή λοιπόν μιάμιση εβδομάδα περίπου έως ότου λάβουν χώρα τα αποκαλυπτήρια.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166