ΑρχικήΟχήματαFCA και PSA παρουσίασαν το λογότυπο της Stellantis, της νέας συγχωνευμένης εταιρείας

FCA και PSA παρουσίασαν το λογότυπο της Stellantis, της νέας συγχωνευμένης εταιρείας

Η FCA και η PSA παρουσίασαν επίσημα το λογότυπο του Stellantis, του νέου ομίλου αυτοκινήτων που θα γεννηθεί από τη συγχώνευση τους. Οι δύο Ομάδες περιγράφουν το νέο λογότυπο με αυτόν τον τρόπο:

«Το λογότυπο αντιπροσωπεύει την πλούσια κληρονομιά των δύο ιδρυτικών εταιρειών και την εξαιρετική δύναμη του συνόλου των 14 θρυλικών εμπορικών σημάτων που κατέχει πλέον ο καινούργιος όμιλος, καθώς και την ποικιλία των ταλέντων και της τεχνογνωσίας των υπαλλήλων του σε όλο τον κόσμο. Μαζί με το όνομα Stellantis – που προέρχεται από το λατινικό ρήμα «stello» και σημαίνει «να φωτίζεται με αστέρια» το λογότυπο είναι η οπτική αναπαράσταση του πνεύματος της αισιοδοξίας, της ενέργειας και της ανανέωσης μιας εταιρείας που χαρακτηρίζεται από την ποικιλομορφία και την καινοτομία της και επιδιώκει να καταστεί ένας από τους ηγέτες στη νέα εποχή της βιώσιμης κινητικότητας».

Η παρουσίαση του νέου λογότυπου είναι ένα άλλο σημαντικό βήμα προς τη συγχώνευση των δύο ομίλων αυτοκινήτων. Εάν δεν υπάρχουν εμπόδια, όλες οι διαδικασίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2021. Προφανώς, πρέπει να πληρούνται όλες οι συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να κλείσει η τελική συμφωνία, συμπεριλαμβανομένης της έγκρισης από τους μετόχους και των δύο εταιρειών στις αντίστοιχες έκτακτες συνεδριάσεις τους και τη συμμόρφωση με τις αντιμονοπωλιακές και άλλες κανονιστικές απαιτήσεις.

Τώρα όσον αφορά ευρωπαϊκό μέτωπο και την αντιμονοπωλιακή νομοθεσία, εκτιμάται πως δεν θα υπάρχουν προβλήματα και πως σύντομα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα δώσει το πράσινο φως για να προχωρήσει η συμφωνία και τελικά να γίνει η συνένωση των δύο εταιρειών. Ταυτόχρονα, οι δύο αυτοκινητοβιομηχανίες διεξάγουν όλα τα απαραίτητα βήματα, ούτως ώστε να επισπευτεί η διαδικασία και κατ’ επέκταση να κυλήσουν όλα ομαλά ως την τελική υπογραφή. Η Stellantis, θα γίνει η τέταρτη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση στην αγορά, και εκτιμάται πως τα λάβει σάρκα και οστά μέχρι τον Μάρτιο του 2021, εφόσον δεν υπάρξουν απρόοπτες κωλυσιεργίες και προβλήματα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166