ΑρχικήΟχήματαΦωτογραφία του ηλεκτρικού ημιφορτηγού της Tesla διέρρευσε στο Reddit

Φωτογραφία του ηλεκτρικού ημιφορτηγού της Tesla διέρρευσε στο Reddit

Φωτογραφία του ηλεκτρικού ημιφορτηγού της Tesla διέρρευσε στο Reddit.

Λίγες εβδομάδες πριν από την επίσημη αποκάλυψη, μια υποτιθέμενη εικόνα του ηλεκτρικού ημι-φορτηγού της Tesla εμφανίστηκε στο διαδίκτυο.

Η Tesla σχεδιάζει να αναδείξει το φανταχτερό ηλεκτρικό ημι-φορτηγό της αργότερα αυτό το μήνα, αλλά οι χρήστες του Reddit ήδη έχουν προλάβει ανεβάσει μία φωτογραφία σχετικά με αυτό το όχημα και πλέον ξεδιαλύνετε η απορία στο πώς θα μπορούσε να είναι η πραγματική εμφάνιση του επερχόμεου ηλεκτροκίνητου οχήματος της εταιρείας. Η εικόνα δείχνει το ηλεκτρικό ημιφορτηγό της Tesla πάνω σε μια μεταφερόμενη πλατφόρμα, και προφανώς βρισκόταν εκεί πάνω ούτως ώστε να μεταφερθεί για διάφορες δοκιμές.

Σύμφωνα με μια έκθεση στο Verge, η Tesla αρνήθηκε να σχολιάσει την υποτιθέμενη εικόνα επικαλούμενη την πολιτική της σχετικά με τις εικασίες, αλλά το όχημα που εμφανίζεται στην φωτογραφία μπορεί να υπερηφανεύεται για τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του.

Η εικόνα που αναρτήθηκε στην Reddit αποκαλύπτει την δεξιά πλευρά καθώς και τα μπροστινό μέρος ενός ασημένιου φορτηγού, με καθαρό, αεροδυναμικό σχεδιασμό, χωρίς καμία μάσκα.

Οι προβολείς του οχήματος μοιάζουν αρκετά με την εικόνα που δημοσιεύτηκε από τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή της εταιρείας.

Μεταξύ άλλων, το αποσπασμένο φέρινγκ του οχήματος – το οποίο κόβει την φορά του ανέμου – εμφανίζεται στην άκρα αριστερή πλευρά του.

Μέχρι τώρα, εκτός από μια εικόνα του teaser, ο Tesla δεν έχει δώσει πάρα πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενο ηλεκτρικό ημιφορτηγό του, χωρίς να λέει ούτε την ικανότητα ή το εύρος του φορτηγού. Τον Αύγουστο, το Reuters ανέφερε ότι το ημιφορτηγό θα μπορούσε να έχει αυτονομία (να διανύσει την απόσταση) 200-300 μίλια .

Δεν είναι επίσης σαφές εάν αυτό τα όχημα θα έχει αυτόνομες δυνατότητες. Σε άλλη έκθεσή του, το πρακτορείο ειδήσεων υπογράμμισε ότι οι προσπάθειες του Tesla θα μπορούσαν να επικεντρώνονται στην ανάπτυξη ενός ημι-αυτόνομου οχήματος, το οποίο θα κινείται σε “διμοιρίες” ή σε σχηματισμό, ακολουθώντας ένα άλλο όχημα.

Η αρχική εισαγωγή για τα αποκαλυπτήρια του ηλεκτρικού φορτηγού προγραμματίστηκε να γίνει τον Σεπτέμβριο, αλλά τον περασμένο μήνα, ο Musk σε tweet ανέφερε ότι η αποκάλυψη και η δοκιμαστική οδήγηση του εξωπραγματικού «θηρίου» έχει ωθηθεί στις 26 Οκτωβρίου 2017.

https://www.instagram.com/p/BZAznHXAMzg/

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166