Γράψτε τα βίντεο του YouTube σε DVDs και δείτε τα παντού

Γράψτε τα βίντεο του YouTube σε DVDs και δείτε τα παντού
  • Απαιτήσεις: Πρόσβαση στο Internet, DVD Flick, εφαρμογή εγγραφής DVD
  • Κόστος: Δωρεάν
  • Ολοκλήρωση εγχειρήματος: 45 λεπτά
  • Επίπεδο δυσκολίας: 2/10

Δεν υπάρχει λόγος να περιορίζεστε σε ένα παραθυράκι στην οθόνη του υπολογιστή, όταν θέλετε να δείτε βίντεο στο YouTube ή σε οποιοδήποτε παραπλήσιο site, αφού εύκολα μπορείτε να τα μετατρέψετε σε τυπικά δισκάκια DVD! Πρέπει να θυμάστε όμως ότι, επειδή η ανάλυσή τους δεν θα αυξηθεί ως διά μαγείας, η ποιότητά τους δεν θα συγκρίνεται με εκείνη των εμπορικά διαθέσιμων DVDs.

Πίνακας περιεχομένων

Βήμα 1

Επισκεφθείτε το YouTube, εντοπίστε ένα βίντεο που σας ενδιαφέρει, ανοίξτε το στον browser και αντιγράψτε στο clipboard τη διεύθυνση της σελίδας, όπου παρουσιάζεται, με Ctrl+C στη γραμμή διευθύνσεων του browser.

Βήμα 2

Επισκεφθείτε το site http://keepvid.com και επικολλήστε με Ctrl+V, στη γραμμή διεύθυνσης με το πράσινο πλαίσιο, τη διεύθυνση που αντιγράψατε νωρίτερα. Για καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε από το pull-down μενού το site, όπου βρίσκεται το βίντεο. Θα σας δοθεί ένα link μέσω του οποίου μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεο (Download Link). Επιλέξτε το και διαλέξτε πού θα αποθηκευτεί, ώστε να ξεκινήσει η μεταφορά του. Όταν ολοκληρωθεί, αλλάξτε το όνομα του αρχείου (προσωρινά θα είναι “get_video”) σε “όνομα_αρχείου.FLV”. Προσέξτε ότι η κατάληξη “FLV” πρέπει να προστεθεί από εσάς τους ίδιους.

Βήμα 3

Επαναλάβετε τα δύο προηγούμενα βήματα για όλα τα βίντεο που θέλετε να μετατρέψετε σε DVD. Αφού τα συγκεντρώσετε όλα στο δίσκο σας, εγκαταστήστε και εκτελέστε το DVD Flick. Όταν εμφανιστεί το βασικό παράθυρο, κάντε drag’n’drop τα βίντεο που θέλετε να προστεθούν στο DVD από ένα παράθυρο του Windows Explorer. Με τα “Move up” και “Move down” μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά τους, ενώ στην αριστερή στήλη παρουσιάζεται ο ελεύθερος χώρος του DVD. Από το “Browse” κάτω δεξιά μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία αποθήκευσης των αρχείων του DVD.

Βήμα 4

Όταν συμπληρωθεί ο διαθέσιμος χώρος (η αριστερή στήλη θα είναι σχεδόν γεμάτη και θα πλησιάζει το 100%) ή αν δεν επιθυμείτε να προσθέσετε άλλα βίντεο, έχετε φτάσει στο στάδιο της ετοιμασίας του DVD. Διαλέξτε το Project Settings > Burning, ενεργοποιήστε το “Burn project to disc” και επιλέξτε τη συσκευή στην οποία θα εγγραφεί το DVD. Επικυρώστε τις επιλογές με κλικ στο “Accept” και τοποθετήστε ένα άγραφο DVD στη συσκευή εγγραφής που μόλις ορίσατε. Κάντε κλικ στο “Create DVD” και… περιμένετε. Σύντομα το δισκάκι σας θα είναι έτοιμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας