ΑρχικήGadgetΗ Amazon εγκαινιάζει την πλατφόρμα Alexa for Business, φέρνοντας φωνητικές υπηρεσίες στο...

Η Amazon εγκαινιάζει την πλατφόρμα Alexa for Business, φέρνοντας φωνητικές υπηρεσίες στο γραφείο

Η Amazon εγκαινιάζει την πλατφόρμα Alexa for Business, φέρνοντας φωνητικές υπηρεσίες στο γραφείο.

Η Amazon φέρνει το φωνητικό βοηθό AI στο χώρο εργασίας με μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται Alexa for Business. H είδηση ανακοινώθηκε σήμερα από τον CTO της Amazon, τον Werner Vogels στη σκηνή κατά τη διάρκεια της επίσημης ομιλίας του στο συνέδριο AWS re: Invent που πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα στο Λας Βέγκας.

Η Alexa for Business θα μπορεί να πραγματοποιεί κλήσεις συνάντησης με την Cisco, το Polycom, το Zoom και άλλες εταιρείες επικοινωνίας οι οποίες θα απαντούν στα αιτήματά σας όταν θα λέτε «Alexa, join my meeting». Επίσης, η πλατφόρμα θα περιλαμβάνει το Salesforce, ούτως ώστε να απαντάει σε ερωτήσεις σχετικά με τις επιδόσεις των επιχειρήσεων, για τις πληροφορίες δρομολογίων σε επιχειρηματικά ταξίδια, θα περιλαμβάνει το RingCentral για αναγνώσεις μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω φωνητικής ακρόασης, το SAP SuccessFactors για HR και άλλες φωνητικές υπηρεσίες τρίτων για την επιχείρηση.

Φέτος προστέθηκαν μια σειρά από λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης στο φωνητικό βοηθό Alexa που το καταστούν καλύτερα εξοπλισμένο για τις συνθήκες του χώρου εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας τηλεφωνικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων καθώς και της ενσωμάτωσης ημερολογίων από το Office 365 και το G Suite της Google.

Η επέκταση είναι επίσης πιθανό να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες AI που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη, όπως το AWS Transcribe, το AWS Comprehend και το Video Recovery.

Οι διαχειριστές του χώρου εργασίας θα είναι σε θέση να ελέγχουν τι συμβαίνει κάθε φορά που ένας υπάλληλος λέει «Alexa, start the meeting» και ποιες συγκεκριμένες δεξιότητες είναι ενεργοποιημένες στις αίθουσες συσκέψεων. Οι επιχειρήσεις καλούνται επίσης να δημιουργήσουν τις δικές τους προσωπικές δεξιότητες για την Alexa (private Alexa skills). Σε αντίθεση με τις ομάδες των συσκευών με δυνατότητα της Alexa για το σπίτι, οι πελάτες Alexa for Business θα μπορούν να ελέγχουν 25 συσκευές ταυτόχρονα, σύμφωνα με μια ανάρτηση ιστολογίου της AWS.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166