ΑρχικήGadgetΗ Apple αναμένεται να παρουσιάσει μια αναβαθμισμένη έκδοση AirPods στο δεύτερο μισό...

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει μια αναβαθμισμένη έκδοση AirPods στο δεύτερο μισό του 2018

Η Apple θα ξεκινήσει την αναβάθμιση των AirPods και θα κυκλοφορήσουν στο δεύτερο μισό του 2018, λέει η KGI.

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει μια αναβαθμισμένη έκδοση AirPods κάποια στιγμή κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2018, σύμφωνα με τον αναλυτή της KGI Securities, τον Ming-Chi Kuo. Τα ασύρματα ακουστικά της Apple εγκαινιάστηκαν πέρυσι για πρώτη φορά ούτως ώστε να υποστηρίζουν το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus. Τα AirPods θεωρήθηκαν ως ένα βήμα προς ένα ασύρματο μέλλον.

Ο Ming-Chi Kuo έγραψε ένα άρθρο σχετικά με το θέμα, το οποίο αναφέρει: Το 2018, προβλέπουμε ότι οι αποστολές των AirPods θα αυξηθούν κατακόρυφα, κατά 100%, φτάνοντας περίπου στις 26-28 εκατ. μονάδες.

Ο αναλυτής πρόσθεσε ότι τα νέα AirPods θα συνεχίσουν να συναρμολογούνται από την από την Ταϊβανέζικη εταιρία Inventec, ενώ τα μεμονωμένα εξαρτήματα θα παρέχονται από τις Unitech, Compeq, TXC και HLJ. Γνωρίζουμε επίσης ότι η Apple θα ξεκινήσει τη δημιουργία νέων Power Banks για τα AirPods το επόμενο έτος, τα οποία θα υποστηρίξουν το νέο ασύρματο φορτιστή AirPower που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης iPhone το Σεπτέμβριο.

Ο Kuo σημειώνει ότι η Apple δεν είναι σε θέση να συμβαδίσει με τη ζήτηση που υπάρχει στην αγορά για τα τρέχοντα AirPods κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, γι ‘αυτό και θα πωλούνται μέχρι τον Ιανουάριο. Ωστόσο για να καλύψει αυτό το κενό η Apple αναγκαστικά θα διπλασιάσει τις πωλήσεις το επόμενο έτος. Ως εκ τούτου εκτιμάται ότι ο γίγαντας του Cupertino θα έχει πουλήσει περίπου 13-14 εκατομμύρια μονάδες μέχρι το τέλος του 2017.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Αδίστακτοι (1965 ταινία)

Men in Black II (soundtrack)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166