ΑρχικήΟικονομίαΗ Dell αποκαλύπτει επενδυτικό σχέδιο ύψους 1 δισ. Δολαρίων για το IoT

Η Dell αποκαλύπτει επενδυτικό σχέδιο ύψους 1 δισ. Δολαρίων για το IoT

Η Dell αποκαλύπτει επενδυτικό σχέδιο ύψους 1 δισ. Δολαρίων για το IoT.

Η Dell Technologies έχει παρουσιάσει σχέδια για μια σημαντική νέα ώθηση του IoT , συμπεριλαμβανομένου ενός νέου τμήματος που στοχεύει ειδικά στις νέες συνδεδεμένες τεχνολογίες.

Σε μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, η εταιρεία αποκάλυψε ότι πρόκειται να επενδύσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στην έρευνα και την ανάπτυξη της τεχνολογίας Internet of Things τα επόμενα τρία χρόνια.

Η εταιρεία δημιουργεί επίσης ένα νέο τμήμα διαδικτύου των πραγμάτων , με επικεφαλής τον πρώην CTO της VMware, Roy O’Farrell, με στόχο την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών IoT στην ίδια την Dell.

Η Dell Technologies, η οποία περιλαμβάνει οντότητες όπως η Dell EMC, το RSA και το VMware, θα χρησιμοποιήσει υπηρεσίες και εργαλεία από την οικογένειά της για να δημιουργήσει και να αναπτύξει νέα προϊόντα IoT.

Αυτό περιλαμβάνει το Project Nautilus, μία νέα μορφή λογισμικού που λαμβάνει και αναλύει ροές δεδομένων από πύλες IoT σε πραγματικό χρόνο. Υπάρχει επίσης το Project Fire, μια υπερ-συγκλίθεισα πλατφόρμα που θα απλοποιήσει τη διαχείριση, τον υπολογισμό και την αποθήκευση για εφαρμογές IoT, και το Project Iris, μια υπηρεσία RSA που στοχεύει στην παροχή αποτελεσματικής ασφάλειας για τα τελικά σημεία του Διαδικτύου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dell Technologies Michael Dell δήλωσε ότι το AI και το IoT συμβάλλουν στη δημιουργία ενός “αλληλεξαρτώμενου οικοσυστήματος από την άκρη στον πυρήνα και προς το σύννεφο”.

“Το IoT μεταβάλλει θεμελιωδώς τον τρόπο ζωής μας, τον τρόπο λειτουργίας των οργανώσεων και τον τρόπο λειτουργίας του κόσμου”, πρόσθεσε.

«Η Dell Technologies πρωτοστατεί στον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες μας διαθέτουν μια νέα κατανεμημένη αρχιτεκτονική υπολογιστών που φέρνει μαζί το IoT και την τεχνητή νοημοσύνη σε ένα αλληλεξαρτώμενο οικοσύστημα από την άκρη στον πυρήνα προς το σύννεφο.Τα οφέλη για την παγκόσμια κοινωνία που θα προκύψουν από αυτό internet of Things είναι ανυπολόγιστα και πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε πως το χρειαζόμαστε».

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166