Η Dell θα συνεργαστεί με την McLaren στη Formula 1 (όχι μόνο)

Η Dell θα συνεργαστεί με την McLaren στη Formula 1 (όχι μόνο)

Η Dell θα συνεργαστεί με την McLaren στη Formula 1, και όχι μόνο.

Η Dell αποκάλυψε ξαφνικά μια νέα συνεργασία αποκάλυψε ξαφνικά με τη γνωστή εταιρεία υπεραυτοκινήτων McLaren που θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα πιο εποικοδομητικό μέλλον για τα οχήματα υψηλής τεχνολογίας του τελευταίου.

Ο γίγαντας των υπολογιστών λέει ότι θα φέρει “βαθιά τεχνογνωσία” που κατέχει σε όλες τις εταιρείες και μάρκες του ομίλου της McLaren, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας της Formula 1 και της McLaren Applied Technologies, η οποία αγωνίζεται σε όλους τους αγώνες Formula E, NASCAR και IndyCar.

«Η συμφωνία της McLaren με την Dell Technologies επεκτείνεται πέρα ​​από το παραδοσιακό μοντέλο χορηγίας», δήλωσε ο Zak Brown, εκτελεστικός διευθυντής της McLaren Technology Group.

«Τυγχάνει να είμαστε ομοϊδεάτες σας οργανισμοί που καθοδηγούμαστε από τις βασικές αρχές της τεχνολογικής καινοτομίας και της ανθρώπινης προόδου με ανάγκη για πρωτοπορία που βασίζεται σε υψηλά ιδανικά. Η Formula 1 είναι ένα αμείλικτο περιβάλλον και η συνεργασία με την Dell Technologies μας παρέχει κορυφαίες δυνατότητες και υποστήριξη για να μας οδηγήσει σε ανταγωνιστικές αποδόσεις που θα επιτρέψουν στη McLaren να κυριαρχήσει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο σε ολόκληρη την επιχειρηματική μας δραστηριότητα », πρόσθεσε ο Zak Brown.

«Αυτή η ανακοίνωση είναι μια περαιτέρω δήλωση ότι η McLaren έχει μεγάλες φιλοδοξίες, καθώς προσπαθούμε να κάνουμε ένα σημαντικό άλμα τόσο στην επίδοση εντός των αγωνιστικών χώρων, όσο και εκτός της. Η Dell Technologies είναι ο τέλειος συνεργάτης και οι δύο μάρκες μοιράζονται το ίδιο ήθος και πάθος, το οποίο θα μας ωθήσει προς τους επιχειρηματικούς μας στόχους για το 2018 και πέρα» δήλωσε ο Brown.

Η McLaren έχει αναφέρει ότι έχει πράξει ψηφιακό μετασχηματισμό στο IT για κάποιο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας, και μάλιστα πρόσφατα ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος αυτής της διαδικασίας, εισάγοντας μια σειρά από προηγμένες υπηρεσίες κέντρου δεδομένων που χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό Dell EMC.

Οι δύο εταιρείες θα επιδιώξουν τώρα να συνεργαστούν σε μια σειρά έργων που σχετίζονται με την τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών για την ασφάλεια, τις προσπάθειες μετατροπής του cloud και του εργασιακού χώρου.

Η σχέση της Dell με την McLaren βασίζεται σε κοινή ιδεολογία για καινοτομίας, επίσης για τεχνολογικής αριστεία και υψηλή απόδοση σε όποιο τομέα και αν δραστηριοποιούνται», πρόσθεσε ο Jeremy Burton, επικεφαλής μάρκετινγκ της Dell Technologies. Τα τελευταία χρόνια, η πλούσια ιστορία της McLaren σε μηχανοκίνητα αθλήματα είναι αρκετά φιλόδοξη πράγμα που μας κάνει να ενθουσιαζόμαστε για αυτήν την τεράστια συνεργασία».

«Η συνεργασία μας είναι επεκτατική, επιτρέποντάς μας να προβάλλουμε το χαρτοφυλάκιο των τεχνολογιών που έχουμε ως Dell, από το gaming των καταναλωτών έως την υποστήριξη των επιχειρήσεων στο κέντρο δεδομένων που βασίζεται στο cloud», επισήμανε ο Jeremy Burton.

«Ανυπομονούμε να παίξουμε καθοριστικό ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό σε κάθε πλευρά του ομίλου McLaren, τόσο στην πίστα, όσο και στο Τεχνολογικό Κέντρο της McLaren. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε συνεργαστεί ως Dell Technologies σε μια παγκόσμια εμπορική συμφωνία αυτού του είδους και προσβλέπουμε σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία» τόνισε ο Jeremy Burton.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας