ΑρχικήΟικονομίαΗ Goldman Sachs θα δημιουργήσει γραφείο συναλλαγών για ψηφιακά νομίσματα

Η Goldman Sachs θα δημιουργήσει γραφείο συναλλαγών για ψηφιακά νομίσματα

Η Goldman Sachs θα δημιουργήσει γραφείο συναλλαγών για ψηφιακά νομίσματα.

Τα κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin πλέον γνωρίζουν τη θετική υποστήριξη από έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς γίγαντες του κόσμου. Εν ολίγοις η Goldman Sachs σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα γραφείο συναλλαγών, που θα ασχολείται αποκλειστικά με τις συναλλαγές των ψηφιακών νομισμάτων, δηλαδή αγοραπωλησίες.

Σύμφωνα με το Bloomberg , η τράπεζα έχει δώσει στον εαυτό της περιθώριο μέχρι τον Ιούνιο να προετοιμάσει το έδαφος για αυτό το μεγάλο εγχείρημα, ούτως ώστε να τεθεί η επιχείρηση σε λειτουργία, με ασφάλεια και πλήρης οργάνωση.

Μόλις εχθές σχηματίστηκε μία ομάδα εμπειρογνωμόνων στη Νέα Υόρκη, η οποία θα είναι αρμόδια για τη διαχείριση πολύπλοκων θεμάτων που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η Goldman Sachs είναι η πρώτη μεγάλη εταιρία της Wall Street που θα διεισδύσει πραγματικά στον κόσμο των συναλλαγών – αγοραπωλησιών των ψηφιακών νομισμάτων.

Εξακολουθεί να μην έχει ληφθεί απόφαση σχετικά με το πού θα στεγαστεί το κεντρικό γραφείο που θα είναι η έδρα της εταιρείας για τα κρυπτονομίσματα.

Ο Michael DuVally, εκπρόσωπος Τύπου της Goldman Sachs δήλωσε: Σε απάντηση στο ενδιαφέρον των πελατών μας για τα ψηφιακά νομίσματα, διερευνούμε τον καλύτερο τρόπο για την εξυπηρέτησή τους.

Την στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, η πλειοψηφία των κρυπτονομισμάτων έχει γνωρίσει κατακόρυφη πτώση, χάνοντας μεγάλο μέρος της αξίας τους. Το Bitcoin, το οποίο έφτασε στα 20.000 δολάρια στα μέσα Δεκεμβρίου, έπεσε στα 13,000 δολάρια μόλις μια εβδομάδα αργότερα, με ορισμένους αναλυτές να πιστεύουν ότι θα μπορούσε να μειωθεί ακόμα περισσότερο φτάνοντας στα 11,000 δολάρια .

Το Ethereum, το δεύτερος μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα, έχει χάσει περίπου 200 δολάρια της αξίας του, πέφτοντας από ένα υψηλό όλων των εποχών των 880 στα 680 δολάρια, επίσης μέσα σε μια εβδομάδα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166