Η κερδοφορία των επιχειρήσεων είναι άμεσα συνυφασμένη με το ρίσκο

Η κερδοφορία των επιχειρήσεων είναι άμεσα συνυφασμένη με το ρίσκο. Είναι γεγονός πως οι επιχειρήσεις να αρνούνται τον αυτοματισμό των υπηρεσιών τους μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, επειδή ίσως κοστίζει λίγο ακριβά ή γιατί είναι κακοί επαγγελματίες και και δεν ενδιαφέρονται για την πρόοδο τους, μένοντας στάσιμοι.

Η τεχνολογία καινοτομεί με ταχύτατους ρυθμούς και οι μετασχηματισμοί αυτοί προκαλούν τον ενθουσιασμό καθώς και τις προκλήσεις για τους ηγέτες των επιχειρήσεων παγκοσμίως. Ενθουσιασμός επειδή οι προηγμένες τεχνολογίες τους επιτρέπουν να εκτελούν επιχειρηματικά καθήκοντα απίστευτα γρήγορα και με απόλυτη αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, επιτρέπει επίσης την πρόσβαση σε ένα ευρύτερο μερίδιο αγοράς και τη σύνδεση με παγκόσμιους πελάτες. Από την άλλη πλευρά, οι ηλεκτρονικές συσκευές, όπως τα smartphones και τα tablet, το διαδίκτυο και διάφορες πλατφόρμες παγκόσμιου ιστού καθιστούν τους πελάτες καλά ενημερωμένους.

Αυτό αποτελεί πρόκληση για τις επιχειρήσεις επειδή δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά αυτήν την παρούσα εναλλακτική λύση, μάλλον θα πρέπει να δουν ποια ζεστά το θέμα και από άλλη οπτική γωνία για να παραμείνουν στον ανταγωνισμό.

Αυτή είναι η αυτοματοποιημένη ευφορία που ο κόσμος γιορτάζει. Οι τεχνολογικοί μετασχηματισμοί οδηγούν συνεχώς σε νέες μορφές ανταγωνισμού, οι οποίες αφήνουν τις επιχειρήσεις χωρίς άλλη επιλογή παρά να αγκαλιάσουν την αλλαγή αυτή με ανοιχτές αγκάλες.

Οι παλαιές λύσεις όπως τα ERP και CRM είχαν τις ημέρες δόξας τους και οι επιχειρήσεις δεν έχουν τη διάθεση να επενδύσουν περαιτέρω σε τέτοιες λύσεις. Με την προηγμένη αυτοματοποίηση, έφτασε το τέλος της προσπάθειάς τους να βρουν μια οικονομικά αποδοτική επιχειρηματική λύση. Πρόκειται για ένα στάδιο μετάβασης, το οποίο οι επιχειρήσεις είναι μάρτυρες. Και όταν η σκόνη τους εγκαταλείψει, η προηγμένη αυτοματοποίηση θα έχει δημιουργήσει έναν νέο κόσμο ευκαιριών για τις επιχειρήσεις, τους εργαζομένους και τις οικονομίες στο σύνολό της.

Τι κάνουν οι επιχειρήσεις ούτως ώστε να ανταπεξέλθουν στις νέες εποχές;

Οι προηγμένες λύσεις αυτοματισμού σχεδιάζονται με ενσωματωμένα αποδεδειγμένα επιχειρηματικά μοντέλα, τα οποία προσθέτουν μια ισχυρή προσέγγιση για την εκτέλεση εργασιών με ελάχιστα σφάλματα και βέλτιστη χρήση των πόρων. Είναι πλέον καιρός να διερευνήσουμε τις δυνατότητες της προηγμένης αυτοματοποίησης, οι οποίες έχουν την ικανότητα να εξασφαλίζουν σταθερή ανάπτυξη για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους. Ακολουθούν μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα της υιοθέτησης προηγμένων λύσεων αυτοματισμού για την ενίσχυση της αποδοτικότητας ολόκληρων επιχειρηματικών διαδικασιών.

Αυτοματοποίηση δραστηριοτήτων και εργασιών στο μάρκετινγκ.

Μόλις τελειώσει με παραγωγικές δραστηριότητες, η επόμενη δουλειά για τις επιχειρήσεις είναι να συνδεθεί με πελάτες μέσω διαφόρων πλατφόρμων, τόσο offline όσο και online. Σε αυτή την εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και της αυτοματοποίησης, διαδικασίες όπως η εμπορία μπορούν επίσης να αυτοματοποιηθούν αποτελεσματικά.

Σε σύγκριση με το ανθρώπινο δυναμικό, ο αυτοματισμός επιτρέπει στην οργάνωση να εκτελεί αποτελεσματικότερα τα καθήκοντα του μάρκετινγκ. Οι εκστρατείες μπορούν να σχεδιαστούν εκ των προτέρων και η εκτόξευσή τους μπορεί να προγραμματιστεί αργότερα.

Τα αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να αποστέλλονται σε αμέτρητους πελάτες που απευθύνονται αυτοπροσώπως και να τους ενημερώνουν για πωλήσεις, εκπτώσεις και άλλες προσφορές. Επιπλέον, με το αυτοματοποιημένο σύστημα, οι επιχειρήσεις μπορούν να στείλουν μηνύματα που επιθυμούν πελάτες για τις επετείους και τα γενέθλιά τους.

Ομαλή αυτοματοποίηση ροής της εργασίας

Για μια επιτυχημένη επιχείρηση, ο έλεγχος ολόκληρων λειτουργικών ενεργειών, η βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων, η μείωση των σφαλμάτων και πολλά άλλα τέτοια στοιχεία καθίστανται επιτακτικά. Σε αντίθεση με τις παλιές επιχειρηματικές λύσεις όπως τα ERP και τα CRM, οι προηγμένες λύσεις αυτοματισμού είναι κατάλληλες για να κάνουν τις επιχειρήσεις να επιτελούν δυναμικά το καθήκον τους. Σχεδιασμένα με τεχνολογικά μοντέλα όπως η παραγωγή Six-Sigma και Lean, οι προηγμένες λύσεις αυτοματισμού μειώνουν τον ρυθμό σφάλματος και εξαλείφουν επίσης τα απόβλητα μέσα στις διαδικασίες.

Από την άλλη πλευρά, η αυτοματοποίηση υποστηρίζει την ομαλή ροή εργασίας των επιχειρήσεων απλοποιώντας και ενσωματώνοντας διάφορες πλατφόρμες επικοινωνίας. Οι διευθυντές, και το υπόλοιπο προσωπικό της εταιρείας μπορούν να επικοινωνούν μέσω φωνής, συνομιλίας, SMS, φαξ και πολλά άλλα σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα.

Οι διευθυντές μπορούν να αναθέτουν εργασίες και να παρακολουθούν την εξέλιξη των εργασιών από το σταθμό εργασίας τους, ενώ οι υπάλληλοι μπορούν να γράφουν τα ερωτήματά τους και να τα επιλύουν ταυτόχρονα. Οι προηγμένες λύσεις αυτοματισμού υποστηρίζουν τόσο τα κάθετα όσο και τα οριζόντια επιχειρηματικά μοντέλα, τα οποία είναι απαραίτητα για την ομαλή επίτευξη των οργανωτικών στόχων.

Διαχείριση της απογραφής και της αλυσίδας εφοδιασμού

Με τις τεχνολογίες να εξελίσσονται με υπερβολικής ταχύτητα, η πολυπλοκότητα της διαχείρισης της απογραφής και της αλυσίδας εφοδιασμού έχει εξαλειφθεί εντελώς. Τα καθήκοντα είναι πλήρως αυτοματοποιημένα και οι επιχειρήσεις δεν πρέπει πλέον να εξαρτώνται πλήρως από το ανθρώπινο δυναμικό.

Οι επιχειρήσεις δεν πρέπει απαραίτητα να διαθέτουν μεγάλο χώρο για τη διατήρηση του αποθέματος και με προηγμένη αυτοματοποίηση, μπορούν να έχουν αυξημένο ρυθμό πληρώσεως. Το Logistics χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες όπως η γεωγραφική σήμανση, η οποία εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες παραδίδονται στους σωστούς πελάτες εντός του αναμενόμενου χρόνου παράδοσης.

Συστήματα όπως η γεωγραφική σήμανση επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να προσθέτουν χάρτες και γεωγραφικές τοποθεσίες των πελατών, οι οποίες υποστηρίζουν τους κούριερ για την παράδοση προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών στο σωστό πρόσωπο.

Αυτοματοποίηση διαφορετικών επιχειρηματικών λειτουργιών

Έχοντας ψηφιοποιήσει ολόκληρη την επιχειρηματική πλατφόρμα, οι προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξαν τη μείωση της χρήσης χαρτιών με μεγάλο περιθώριο. Με άλλα λόγια, αυτό συνέβαλε επίσης στην εξασφάλιση εμπιστευτικών πληροφοριών και στην αποτροπή τυχόν απώλειας δεδομένων.

Η αυτοματοποίηση όλων των πτυχών διαχείρισης μπορεί να βοηθήσει τους υπαλλήλους να απελευθερώσουν λίγο χρόνο για τον εαυτό τους. Είτε πρόκειται για χρηματοδότηση, HR, διαχείριση πελατειακών σχέσεων, οι εργασίες εκτελούνται από προγραμματισμένες μηχανές, γεγονός που μειώνει τις πιθανότητες σφαλμάτων με αυτές τις λειτουργίες. Η προετοιμασία της μισθοδοσίας κάθε μήνα ή η προετοιμασία των οικονομικών εκθέσεων γίνεται απλή με τα απαραίτητα δεδομένα που είναι άμεσα διαθέσιμα στους ηγέτες των επιχειρήσεων. Το πιο σημαντικό, η προηγμένη αυτοματοποίηση ενσωματώνει διάφορα τμήματα σε έναν οργανισμό,

Προβλέπονται λύσεις αυτοματοποίησης εκ των προτέρων

Η διεξαγωγή ποικίλων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων γίνεται απλή με τις τεχνολογικές εξελίξεις. Πέρασαν οι ημέρες κατά τις οποίες οι επιχειρήσεις έπρεπε να εγκαταστήσουν πάρα πολύ υλικό ή λογισμικό για να εκτελέσουν διάφορα επιχειρηματικά καθήκοντα. Με την τεχνολογία να είναι βολική, οι επιχειρήσεις έχουν πλέον περιληφθεί πλήρως σε έναν κόσμο με γνώμονα τα δεδομένα. Τα αποδεδειγμένα επιχειρηματικά μοντέλα όπως το Software as a Service (SaaS) σε συντονισμό με το Internet of Things (IoT) επιτρέπουν στις εταιρείες να παρακολουθούν ολόκληρα επιχειρησιακά καθήκοντα ακόμη και από απομακρυσμένη τοποθεσία.

Η ευφορία της αυτοματοποίησης γιορτάζεται από τους ηγέτες των επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο. Η προηγμένη αυτοματοποίηση επιτρέπει σημαντικά στις επιχειρήσεις να μειώσουν το λειτουργικό κόστος. στην ενίσχυση της ακρίβειας κατά την εκτέλεση διαφορετικών επιχειρηματικών εργασιών. ολοκλήρωση των εργασιών παραγωγής με ελάχιστες διαφορές στα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Αυτές οι εξελίξεις στις επιχειρηματικές λύσεις διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα των διαδικασιών.

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές λύσεις αυτοματοποίησης όπως το ERP και το CRM, οι προηγμένες λύσεις αυτοματισμού δεν περιορίζονται στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας. Τεχνολογίες όπως η προηγμένη αυτοματοποίηση προσφέρουν ικανοποίηση και δημιουργούν αξία, γεγονός που με τη σειρά της έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της αφοσίωσης. Η διαμόρφωση της επιχειρηματικής πλατφόρμας σε διαφανείς, ενδιαφέρουσες και διαδραστικές λύσεις για την αυτοματοποίηση παίζουν σημαντικό ρόλο στην οικοδόμηση μιας υγιούς σχέσης επιχειρήσεων-πελάτη για μακροπρόθεσμη βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας