ΑρχικήGadgetΗ Nike παρουσιάζει φανέλα μπάσκετ με ενσωματωμένη δυνατότητα σύνδεσης NFC

Η Nike παρουσιάζει φανέλα μπάσκετ με ενσωματωμένη δυνατότητα σύνδεσης NFC

Η Nike παρουσιάζει φανέλα μπάσκετ με ενσωματωμένη δυνατότητα σύνδεσης NFC.

Σχεδόν όλα τα πράγματα και οι συσκευές γύρω μας γίνονται “πιο έξυπνα” αυτές τις μέρες, οπότε υποθέτουμε ότι ήταν θέμα χρόνου οι αθλητικές ενδυμασίες να ακολουθήσουν αυτή τη μεθοδολογία. Έχουμε δει αρκετά παραδείγματα που έχουν ξεκινήσει στο παρελθόν με απλότητα και έχουν μετατραπεί σε υπερσύγχρονα αντικείμενα, ωστόσο η Nike με το νέο δημιούργημα σκοπεύει να φέρει την επανάσταση στο χώρο των ρούχων που θα διαθέτουν συνδεσιμότητα NFC.

Αυτό το σκεπτικό ξεκίνησε σε συνεργασία με το ΝΒΑ στο οποίο τα jerseys έρχονται με ενσωματωμένο NFC σε αυτά που θα επιτρέψουν στους χρήστες να το συνδυάσουν με την εφαρμογή NikeConnect της Nike. Ωστόσο, από ό, τι μπορούμε να καταλάβουμε, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους οπαδούς του μπάσκετ και πιθανότατα, αν τροποποιηθεί με προστιθέμενες λειτουργίες, μάλλον θα έχει απίστευτη ζήτηση από τους καταναλωτές.

https://youtu.be/E60ryjNqkZQ

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όταν οι πελάτες αγοράζουν μια φανέλα μπάσκετ του αγαπημένου τους NBA παίκτη, θα είναι σε θέση να ξεκλειδώσουν το “premium content”, συνδυάζοντας την εφαρμογή και τη φανέλα μαζί.

Τέτοιο περιεχόμενο περιλαμβάνει εικονοστοιχεία αφιέρωσης pregame, κύλινδροι επισημάνσεων, λίστες αναπαραγωγής μουσικής και επίσης ξεκλειδώνει ενισχύσεις για τους παίκτες στο NBA 2K18.

Οπότε, αν δεν είστε σκληροπυρηνικός οπαδόςτου NBA, τότε υπάρχει πιθανότητα να μην έχει μεγάλη χρησιμότητα για εσάς. Επιπλέον, ένα από τα προτερήματα του είναι πως ανοίγει ταυτόχρονα τις δυνατότητες του τι μπορεί να κάνει κάποιος συνδυάζοντας τα ενδύματα με τα smartphones μαζί.

Για όσους ενδιαφέρονται, να αποκτήσουν το αντίγραφο Nikie Swingman θα το βρουν στην τιμή των $ 110, ενώ τα αυθεντικά jerseys θα πωλούνται για $ 200, και τα δύο θα διαθέτουν το υλικό NFC και θα είναι διαθέσιμα στις 29 Σεπτεμβρίου.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166