Η Seagate προσθέτει χώρο αποθήκευσης στα drones και στις κινητές συσκευές

Η Seagate προσθέτει χώρο αποθήκευσης στα drones και στις κινητές συσκευές

Η Seagate προσθέτει χώρο αποθήκευσης στα drones και στις κινητές συσκευές.

Η Seagate Technology ανακοίνωσε στο CES 2018 μια σειρά από νέα προϊόντα αποθήκευσης για κινητές συσκευές παντός τύπου, συμπεριλαμβανομένης της αποθήκευσης δεδομένων που προκύπτουν από τα drones – και όλα αυτά συμβαίνουν χάρη στη συνεργασία των εμπορικών σημάτων της Seagate και της LaCie.

Τα προϊόντα της Seagate απευθύνονται στον αυξανόμενο πληθυσμό που χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο τις κινητές συσκευές, με έξυπνες λύσεις που λύουν τις βασικές προκλήσεις, όπως η δημιουργία, η επεξεργασία και η πρόσβαση στα δεδομένα τους εν κινήσει με πολύ απλό τρόπο.

«Ο κόσμος μας γίνεται όλο και περισσότερο πιο συνδεδεμένος στο διαδίκτυο με δεδομένα που προκύπτουν από τις κινητές συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι η δημιουργία, η μεταφορά, η αποθήκευση και η πρόσβαση των δεδομένων, γρήγορα και αξιόπιστα είναι κρίσιμης σημασίας για την απελευθέρωση όλων των δυνατοτήτων», δήλωσε ο Tim Bucher, ανώτερος αντιπρόεδρος των καταναλωτικών λύσεων της Seagate. «Στη Seagate, συνεχίζουμε διαρκώς να βρίσκουμε καινοτόμους τρόπους για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας, ώστε να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όποιο τομέα κι αν βρίσκονται έναντι των αντιπάλων τους».

Για παράδειγμα, όσοι επιθυμούν να βιντεοσκοπήσουν πανέμορφα πλάναμε το drone τους μπορούν τώρα να εξορθολογίσουν τη ροή εργασίας τους χάρη στη νέα σειρά προϊόντων αποθήκευσης δεδομένων από τη στρατηγική συνεργασία της Seagate με τον DJI, τον μεγάλο κατασκευαστή drones.

Το νέο LaCie DJI Copilot , το οποίο σχεδιάστηκε από τον Neil Poulton, είναι μια πλήρης μονάδα αποθήκευσης αντιγράφων που επιτρέπει στους χρήστες των drones να αποθηκεύουν και να αποστέλλουν το περιεχόμενό τους σε πλήρη ανάλυση, χωρίς να χρειάζεται η παρέμβαση ενός υπολογιστή.

Αυτό επιτρέπει στους δημιουργικούς επαγγελματίες και τους καταναλωτές να αναπαράγουν, να αντιγράφουν και να διαχειρίζονται τα αρχεία τους από τη φορητή τους συσκευή , δίχως ταλαιπωρία και χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψουν το πεδίο δράσης για να βρουν κάποιο υπολογιστή ούτως ώστε να κάνουν τη δουλειά τους.

Seagate DJI Fly Drive

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας