ΑρχικήGadgetΗ στήριξη του Chromecast στο Daydream αφήνει το Oculus VR στο περιθώριο

Η στήριξη του Chromecast στο Daydream αφήνει το Oculus VR στο περιθώριο

Η στήριξη του Chromecast στο Daydream αφήνει το Oculus VR στο περιθώριο.

Νωρίτερα φέτος, η Oculus ανακοίνωσε πώς θα παράσχει υποστήριξη για το Chromecast, την ίδια ώρα περίπου η Daydream της Google αποκάλυψε ότι θα προσθέσει και αυτή το ίδιο χαρακτηριστικό, δηλαδή google κατά κάποιο τρόπο ακυρώνει τα σχέδια της Oculus.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, το Chromecast είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της Google που περιλαμβάνεται σε πολλές πρόσφατες τηλεοράσεις που διευκολύνει την εκπομπή στην τηλεόραση από τηλέφωνα, εφαρμογές και υπολογιστές. Εάν η τηλεόρασή σας δεν διαθέτει τη δυνατότητα, μπορείτε να την προσθέσετε με το dongle που συνδέεται σε μια ανοιχτή θύρα HDMI.

Με το VR, αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να μετατρέψει τις μοναχικές εμπειρίες σε κοινωνικές, παρέα με φίλους. και αυτό επιτυγχάνεται ακριβώς γιατί το ίδιο το κινητό VR, είναι πολύ βολικό, επειδή το χαρακτηριστικό λειτουργεί ασύρματα.

Με το Daydream, η προβολή στην τηλεόραση μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα από το VR. Στο Oculus, η λειτουργία πρέπει να ενεργοποιηθεί πριν τοποθετήσετε το τηλέφωνο στο Gear VR. Με το Daydream, ολόκληρη η οθόνη της τηλεόρασης είναι γεμάτη με θέα στον εικονικό κόσμο. Με το Oculus, η οθόνη εμφανίζεται ως ένα μικρό τετράγωνο στο κέντρο της οθόνης με μεγάλες μαύρες γραμμές σε κάθε πλευρά.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166