ΑρχικήΟχήματαΗ Tesla ανακοίνωσε ένα νέο ημι-φορτηγό και ένα supercar

Η Tesla ανακοίνωσε ένα νέο ημι-φορτηγό και ένα supercar

Η Tesla ανακοίνωσε ένα νέο ημι-φορτηγό και ένα supercar, πρόκειται για δύο νέα ηλεκτρικά οχήματα που έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στο κοινό την περασμένη Πέμπτη, σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση που παρέστη και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, ο Elon Musk

Tesla Semi – ηλεκτροκίνητο ημι-φορτηγό.

Το Tesla Semi είναι ένα ηλεκτροκίνητο ημι-φορτηγό, το οποίο ισχυρίζεται ότι μπορεί να διανύσει μία απόσταση 500 μιλίων με μία μόνο φόρτιση (όταν είναι πλήρως φορτισμένο), έχοντας μία σταθερή ταχύτητα 65 μίλια ανα ώρα. Επιπλέον συμπεριλαμβάνει ημιαυτόνομες ικανότητες αυτό-οδήγησης τηςTesla, οι οποίες επιτρέπουν στα οχήματα της Tesla να κινούνται στους δρόμους με ελάχιστη ανθρώπινη συμβολή ή παρέμβαση. Η Tesla δεν διευκρίνισε πόσο θα κοστίσει το Tesla Semi, αλλά οι κρατήσεις ξεκινούν από 5.000 δολάρια ανά φορτηγό. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το 2019.

Το Tesla Semi αποτελεί μια σημαντική επέκταση των επαγγελματικών μοντέλων της εταιρείας. Ενώ η Tesla έχει επικεντρωθεί στο παρελθόν στην πώληση συμβατικών ηλεκτρικών οχημάτων, το Tesla Semi σηματοδοτεί την πρώτη σημαντική εισβολή της εταιρείας στην αγορά εμπορικών οχημάτων.

Ενώ αυτή η αγορά παρουσιάζει μια ενδεχομένως επικερδή ευκαιρία για την Tesla, δημιουργεί και νέες προκλήσεις. Το Tesla είναι γνωστό ότι υπερεκμεταλλεύεται και δεν ανταποκρίνεται στις προθεσμίες παραγωγής και σε άλλους στόχους, για παράδειγμα το νέο μοντέλο 3 τύπου sedan, για , μαστίζεται από προβλήματα παραγωγής και ιδιαίτερες καθυστερήσεις παράδοσης προς τους πελάτες Ενώ οι οπαδοί της εταιρείας μπορεί να ανεχτούν τέτοιου είδους καθυστερήσεις, οι εταιρείες είναι πιθανό να μην συγχωρήσουν αυτή τη συμπεριφορά.

Tesla Roadster – ένα υπέροχο υηλεκτρικό περαυτοκίνητο.

Η Tesla κατάφερε να εκπλήξει τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας με την εισαγωγή ενός ανανεωμένου supercar με την επωνυμία Roadster, πρόκειται για ένα καταπληκτικό αυτοκίνητο που προορίζεται για μία μικρή μερίδα ανθρώπων που έχουν απεριόριστη οικονομική άνεση.

Η Tesla ισχυρίζεται ότι το νέο Roadster, το οποίο θα ξεκινήσει να πωλείται στην τιμή των 200.000 δολαρίων, θα πιάνει τα 0 έως 60 μίλια την ώρα σε 1,9 δευτερόλεπτα, και θα έχει μέγιστη ταχύτητα 250 μίλια ανά ώρα, έχοντας την ικανότητα να διανύσει μία απόσταση των 620 μιλίων με μία μόνο φόρτιση.Το Tesla Roadster δεν θα είναι διαθέσιμο πριν το 2020, ανέφερε η εταιρεία, αλλά οι προπαραγγελίες αρχίζουν από τώρα, αρκεί να διαθέσετε μία προκαταβολή της τάξεως των 50.000 δολαρίων.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Hable con ella (soundtrack)

Insomnia & The Others (soundtrack)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166