Η Ubisoft αγόρασε την Blue Mammoth Games που είναι γνωστή για το Brawlhalla

Η Ubisoft αγόρασε την Blue Mammoth Games που είναι γνωστή για το Brawlhalla

Η Ubisoft αγόρασε την Blue Mammoth Games που είναι γνωστή για το Brawlhalla.

Η Ubisoft απέκτησε χθες την Blue Mammoth Studio που εδρεύει στην Ατλάντα των ΗΠΑ, προσθέτοντας στο πανίσχυρο χαρτοφυλάκιό της μία σπουδαία ομάδα εμπειρογνωμόνων στα βιντεοπαιχνίδια της.

Ως μέρος της συμφωνίας, η Ubisoft κατέχει πλέον και το online παιχνίδι Brawlhalla του Blue Mammoth Studio.

Ο πρόεδρος της UBISOFT, Laurent Detoc, δήλωσε: «Η ομάδα της Blue Mammoth Games ειδικεύεται στην ανάπτυξη και τη λειτουργία κλιμακωτών και ανταγωνιστικών online παιχνιδιών για πολλούς παίκτες, και κατά συνέπεια αυτό το σπουδαίο γεγονός αναμφισβήτητα χαρακτηρίζεται ως μία μεγάλη προσθήκη στο δίκτυο των στούντιο της Ubisoft».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ubisoft έχει στην κατοχή της πολλούς πετυχημένους τίτλους multiplayer διαδικτυακών βιντεοπαιχνιδιών, όπως το Rainbow Six Siege , το οποίο έχει προσελκύσει 25 εκατομμύρια παίκτες. Συνολικά, η σειρά Tom Clancy έχει περίπου 60 εκατομμύρια παίκτες σε διάφορα παιχνίδια του franchise.

Το Brawlhalla είναι ένα δωρεάν παιχνίδι και θεωρείται ένα από τα 100 πιο δημοφιλή παιχνίδια στον Steam, επίσης πέραν της δυνατότητας για online multiplayer για μέχρι και οκτώ παίκτες, διαθέτει επίσης λειτουργίες, όπως mode single player και ranked battles. Επιπλέον η Blue Mammoth ήταν αρκετά δραστήρια στα esports, συνεργαζόμενη με τη Dreamhack για τη φιλοξενία του παγκόσμιου πρωταθλήματος Brawlhalla.

Οι ιδρυτές του Blue Mammoth, ο Matthew Woomer καιο Lincoln Hamilton δήλωσαν ότι: «Προσβλέπουμε στην αξιοποίηση της εμπειρίας και των πόρων της Ubisoft για να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε και να υποστηρίζουμε μακροπρόθεσμα τo Brawlhalla kaι κατά συνέπεια να ωφεληθούμε από κοινού, χαρίζοντας στους παίκτες μας στην καλύτερη δυνατή εμπειρία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας