ΑρχικήΟικονομίαΗ βασίλισσα των σουτιέν πουλάει διαμερίσματα του πύργου της στο bitcoin

Η βασίλισσα των σουτιέν πουλάει διαμερίσματα του πύργου της στο bitcoin

Η βασίλισσα των σουτιέν πουλάει διαμερίσματα του πύργου της στο bitcoin στο μακρινό Ντουμπάι

Η Michelle Mone ξεκίνησε την πορεία της από ένα σκωτικό υπόβαθρο της εργατικής τάξης για να γίνει ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Βρετανίας χάρη στην επιτυχημένη επιτυχία των μοναδικών σχεδίων σουτιέν.

Η Mone εγκατέλειψε την επιχείρηση εσωρούχων πριν από μερικά χρόνια και πρόσφατα ονομάστηκε βαρόνη και τελικά πήρες θέση στο Σώμα των Λόρδων. Αλλά το επιχειρηματικό δαιμόνιο έβραζε μέσα της και έτσι η Mone ανακοίνωσε μια νέα κοινοπραξία με τον επιχειρηματικό της συνεργάτη και τον φίλο της Douglas Barrowman.

Αυτά τα δύο άτομα ένωσαν τις δυνάμεις τους και χτίζουν έναν αξιοπερίεργο πύργο στο Ντουμπάι με μια ενδιαφέρουσα συστροφή: Να γίνει η έδρα της κοινότητας κρυπτο-νομίσματος bitcoin. Τα διαμερίσματα στον 40όροφο πύργο θα εισαχθούν και θα πωληθούν για το bitcoin, κάτι που οι εταίροι ισχυρίζονται πως είναι ένα τολμηρό εγχείρημα που ίσως να ξεσηκώσει αντιδράσεις, διότι το εικονικό νόμισμα χρησιμοποιείται κατά κόρον από τους εγκληματίες του διαδικτύου και όχι μόνο.

Πέρα από το κέρδος, η Mone είπε πως ελπίζει ότι η επακόλουθη δημοσιότητα γύρω από το έργο θα αυξήσει την ευαισθητοποίηση και την περιέργεια για το bitcoin.

“Η πλειοψηφία των ανθρώπων στους δρόμους δεν έχει ακούσει για bitcoin,” είπε η Mone. “Και αν έχουν, δεν ξέρουν τι είναι. Γι ‘αυτό και φέρνουμε το bitcoin στις μάζες”.

Τα διαμερίσματα ξεκίνησαν να ενοικιάζονται λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Βρετανία στις 6 Σεπτεμβρίου στο Ashtoncryptoplaza.com . Οι τιμές ξεκινούν από 33 bitcoin ή περίπου 150.000 δολάρια.

Ο πύργος αναμένεται να ολοκληρωθεί κάπου στα μέσα του 2019 και θα βρίσκεται πάνω από ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο στο Ντουμπάι. Ο πύργος θα έχει 1.133 διαμερίσματα, τα οποία μπορούν να αγοράζονται από τον ιστότοπο χρησιμοποιώντας το bitcoin. Μόλις αγοραστεί, ο ιδιοκτήτης μπορεί να παρακολουθήσει τη διαδικασία κατασκευής μέσω webcams που θα τοποθετηθούν στο site και θα μεταφερθούν στον ιστότοπο.

Το ζεύγος θα δημοσιεύσει αρχικά τα πρώτα 150 διαμερίσματα προς πώληση. Μετά το 50ο διαμέρισμα που θα πουληθεί, θα δώσει μερικά δωρεάν για καλό σκοπό.

Αν και η Mone είναι κάπως νέα στο χώρο του κρυπτονομίσματος, κάνει σοβαρές προσπάθειες για να το βάλει πλήρως στην ζωή της. Ωστόσο, ο Barrowman υπήρξε μακροχρόνιος υποστηρικτής και επενδυτής σε επιχειρήσεις bitcoin. Πιστεύει ότι το έργο θα είναι ελκυστικό για τα μέλη της κοινότητας κρυπτογράφησης που συσσωρεύουν πλούτο και θα ήθελαν έναν τρόπο στην ποικιλομορφία πέρα ​​από άλλα κρυπτογραφικά νομίσματα.

“Ήταν μια φυσική επέκταση για μένα να βλέπω το bitcoin ως κύριο νόμισμα”.

Σχηματίσαμε μαζί ότι η μακροπρόθεσμη επιτυχία μας σε διαφορετικές επιχειρηματικές δραστηριότητες και η διαφάνεια του έργου θα είναι τα πλεονεκτήματα για να πεισθούν οι κάτοχοι crypto νομίσματος να μας εμπιστευτούν.

“Είμαστε πολύ γνωστοί επιχειρηματίες,” είπε η Mone. “Και ο κόσμος των επιχειρηματικών συναλλαγών στον τομέα των Crypton νομισμάτων βασίζεται στην εμπιστοσύνη”.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166