Η Acer αποκάλυψε πλήθος νέων φορητών υπολογιστών και συσκευών Chromebook

Η Acer αποκάλυψε πλήθος νέων φορητών υπολογιστών και συσκευών Chromebook

Η Acer αποκάλυψε πλήθος νέων φορητών υπολογιστών και συσκευών Chromebook.

Εχθές 23 Μαΐου 2018 η Acer ανακοίνωσε μια σειρά από νέα προϊόντα στην ετήσια εκδήλωση της Next@Acer που διεξάγεται στην πόλη της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ο Jason Chen, ανέβηκε στη σκηνή της συνεδρίασης για να αποκαλύψει μια μακρά λίστα φορητών συσκευών, πολλές από τις οποίες ήταν της ποικιλίας Chromebook.

Ο πιο αξιοσημείωτος είναι ο νέος φορητός υπολογιστής Swift 5 της εταιρείας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ο ελαφρύτερος φορητός υπολογιστής στο είδος του, μεγέθους 15 ιντσών. Διαθέτει οθόνη αφής 15,6 ιντσών Full HD (FHD) και είναι τόσο ελαφρύ που ζυγίζει λιγότερο από ένα κιλό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Acer εξήγησε ότι αυτή η ιδιορρυθμία ήταν εφικτή χάρη στις εξαιρετικά ειδικές κατασκευές του Swift 5, οι οποίες μετρούν μόλις 5,87 χιλιοστά, δίνοντάς την τέλεια αναλογία οθόνης προς το σώμα, μεγιστοποιώντας έτσι την εμπειρία προβολής.

Ο προαναφερόμενος επισήμανε το γεγονός πως: «Έχουμε διατηρήσει το βάρος κάτω του ενός κιλού χρησιμοποιώντας εξαιρετικά ελαφριά εξαρτήματα, και ιδιαίτερα στενά πλαίσια που αποτελούν τον κορμό της συσκευής».

Ο Jason Chen τόνισε επίσης ότι κατασκευάστηκε με προηγμένα υλικά, όπως εξαιρετικά ελαφριά κράματα λιθίου μαγνησίου για το επάνω μέρος, ενώ το κάτω κάλυμμα αποτελείται από κράματα μαγνησίου-αλουμινίου για επιπλέον ανθεκτικότητα στην περιοχή στήριξης.

Το Swift 5 τροφοδοτείται από λειτουργικό σύστημα Windows 10, επίσης φοράει επεξεργαστές 8ης γενιάς της Intel Core και διαθέτει την ίδια διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τα άλλα προϊόντα της σειράς, – επιλέον σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας η μπαταρία έχει την ικανότητα να διαρκεί μία ολόκληρη εργάσιμη μέρα.

Στην εκδήλωση της Νέας Υόρκης, η Acer αποκάλυψε επίσης το “πιο ισχυρό Chromebook στον κόσμο” το Spin 13, το οποίο τροφοδοτείται από επεξεργαστή Intel core 8ης γενιάς, με 100% μεταλλικό σασί και Corning Gorilla Glass touchpad.

Ταυτόχρονα παρουσιάστηκε και μια ελαφρώς λιγότερο ισχυρή συσκευή την οποία η Acer αποκαλεί την πρώτη συσκευή Chromebook 15 ιντσών, και φέρει την ονομασία Spin 15, το νέο μοντέλο Chromebook, προορίζεται για φτωχές τσέπες, και συνδυάζει σχεδιασμό αρθρώσεως 360 μοιρών και οθόνη 15,6 ιντσών, κι όλα αυτά σε μία χαμηλή τιμή, χωρίς όμως, να μας την έχει πει ακόμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας