ΑρχικήΨυχαγωγίαΗ ακρόαση στο YouTube Music είναι πλέον πιο εύκολη σε έξυπνες τηλεοράσεις

Η ακρόαση στο YouTube Music είναι πλέον πιο εύκολη σε έξυπνες τηλεοράσεις

Εχθές τη Δευτέρα, το YouTube ανακοίνωσε μια νέα σειρά ενημερώσεων για την εφαρμογή YouTube Music TV, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων με λειτουργικό σύστημα Android TV και του νέου Chromecast με το Google TV. Για όλες τις έξυπνες τηλεοράσεις, οι χρήστες του YouTube Music μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση με συνοπτικές διαδικασίες στις αποθηκευμένες λίστες αναπαραγωγής και στα αγαπημένα τους τραγούδια στις διαθέσιμες βιβλιοθήκες τους, ανέφερε η εταιρεία σε μια ανάρτηση στο επίσημο ιστολόγιο της. Οι νέες επιλογές εμφανίζονται στην καρτέλα YouTube Music στην εφαρμογή YouTube TV. Η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης νέα γραφικά στοιχεία για πιο κομψή εμφάνιση των άλμπουμ και των playlist.

«Εργαζόμαστε σκληρά για να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες δυνατότητες στην ενότητα YouTube Music», αναφέρει η ανάρτηση της Google σχετικά με αυτό το ζήτημα. «Τους επόμενους μήνες, οι χρήστες του YouTube Music Premium θα μπορούν να συνεχίσουν να αναπαράγουν μουσική στο παρασκήνιο, ακόμη και μετά την έξοδο από την εφαρμογή».

Η κύρια αλλαγή είναι ότι οι χρήστες του Android TV OS θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις μεταφορτώσεις μουσικών κομματιών απευθείας μέσα από την αρχειοθήκη που έχουν διαμορφώσει οι ίδιοι. Υπάρχει επίσης μια νέα διεπαφή αναπαραγωγής που έχει σχεδιαστεί για να περιλαμβάνει σχετικές πληροφορίες όπως το όνομα του καλλιτέχνη, καθώς και να εμφανίζει μια γραμμή προόδου κατά την αναπαραγωγή ενός τραγουδιού.

Το YouTube Music κυκλοφόρησε το 2018, κάτι που άρεσε σε αρκετό κόσμο και το αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, λόγω ευχρηστίας φυσικά. Καθώς το YouTube επεκτείνει και βελτιώνει περαιτέρω τις υπηρεσίες του, η εφαρμογή για τηλεόραση, κινητά τηλέφωνα και επιτραπέζιο υπολογιστή, ενημερώνονται τακτικά με διάφορα καλούδια, χάρη στις συνεχόμενες καινούργιες ενημερώσεις της Google. Πρόσφατα, το YouTube προέβη σε μία έξυπνη κίνηση, με απώτερο σκοπό τα άτομα χωρίς premium λογαριασμούς να μπορούν να μεταδίδουν μουσική στα ηχεία τους δωρεάν, μία πολύ σημαντική παράμετρο που δίνει τη δυνατότητα σε όσους δεν έχουν χρήματα να απολαμβάνουν κάτι ξεχωριστό, έστω και σε μικρό βαθμό.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166