Η Amazon θα αυξήσει την ετήσια τιμή συνδρομής Prime από 99 σε 119 δολάρια

Η Amazon θα αυξήσει την ετήσια τιμή συνδρομής Prime από 99 σε 119 δολάρια

Η Amazon θα αυξήσει την ετήσια τιμή συνδρομής Prime από 99 σε 119 δολάρια.

Η Amazon ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αυξήσει την ετήσια τιμή του συνδρομητικού πακέτου Prime premium services από 99 σε 119 δολάρια για τους πελάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η αύξηση της τιμής θα αρχίσει να ισχύει από τον επόμενο μήνα. Αυτή είναι η πρώτη αύξηση των τιμών για τους πελάτες της Amazon από τότε που το Prime αυξήθηκε στα 99 δολάρια το 2014, και είναι η δεύτερη στην ιστορία του προγράμματος.

Η αλλαγή των τιμών θα τεθεί σε ισχύ για τους νέους συνδρομητές του Prime από τις 11 Μαΐου, ωστόσο για τους παλιούς συνδρομητές θα ξεκινήσει από τις 16 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια μιας πρόσκλησης στους οικονομικούς αναλυτές σήμερα για την δημοσίευση της έκθεσης που αφορά το πρώτο οικονομικό τρίμηνο του 2018 στο οποίο ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου ανέφερε έσοδα 51 δισεκατομμύρια δολάρια.

Την περασμένη εβδομάδα σε επιστολή προς τους μετόχους , ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ο Jeff Bezos δήλωσε ότι η Amazon έχει περισσότερα από 100 εκατομμύρια νοικοκυριά που πληρώνουν κάποια συνδρομή παγκοσμίως, και είναι η πρώτη φορά που η Amazon μοιράζεται δημοσίως τον αριθμό των συνδρομητών Prime.

Ωστόσο μέχρι πρότινος υπήρχαν μόνο εικασίες για τον αριθμό των συνδρομητών, και οι εκτιμήσεις έλεγαν για φέτος ότι υπάρχουν γύρω στα 60 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ τα οποία είναι μέλη του συνδρομητικού πακέτου Prime.

Για να προσελκύσει η Amazon νέα μέλη στις πληρωμένες υπηρεσίες της, έχει θεσπίσει επιμελημένα κάποια βασικά οφέλη σε πολλά από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, προφανώς για να γίνει ακόμη πιο δελεαστικό το πακέτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας