Η κάμερα Arlo Pro 4 διαθέτει συνδεσιμότητα Wi-Fi και μπαταρία διάρκειας 6 μηνών

Η κάμερα Arlo Pro 4 διαθέτει συνδεσιμότητα Wi-Fi και μπαταρία διάρκειας 6 μηνών

Οι κάμερες της εταιρείας Arlo θεωρούνται αντικειμενικά από τις καλύτερες επιλογές όσον αφορά την ασφάλεια παρακολούθηση της οικίας. Ενώ τα προϊόντα της εταιρείας είναι σχετικά ακριβά, εν τούτοις προσφέρουν ένα υπέροχο σύνολο χαρακτηριστικών, ακόμη και αν πιθανώς θα πρέπει να πληρώσετε μία έξτρα συνδρομή για το Arlo’s Smart ούτως ώστε να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες. Τα προηγούμενα μοντέλα χρειάζονταν πάντα έναν πρόσθετο κόμβο για να συνδεθούν στο Wi-Fi, αλλά οι πρόσφατες προσθήκες στο lineup του έχουν καταργήσει αυτήν την απαίτηση, αφού υπάρχει δυνατότητα άμεσης συνδεσιμότητας με Wi-Fi. Το ίδιο ισχύει και για το Arlo Pro 4 Spotlight που μόλις ανακοίνωσε η εταιρεία , καθιστώντας τη σειρά Pro Spotlight τελικά απεξαρτημένη από διάφορους εξωτερικούς για να συνδεθεί στο διαδίκτυο.

Τώρα όσον αφορά την τιμή πώλησης, όιπως και ο προκάτοχός του, το Pro 4 ξεκινά από 200 τα δολάρια, όμως ενδεχομένως κάποια καταστήματα να το προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό σε πιο ακριβή τιμή, δηλαδή μία συνηθισμένη πρακτική για να μεγεθύνουν το ποσοστό κέρδους τους.

Εκτός από τη νέα άμεση συνδεσιμότητα Wi-Fi, δεν έχουν αλλάξει πάρα πολλά σε σύγκριση με το Arlo Pro 3. Συγκεκριμένα εξακολουθεί να λαμβάνει βίντεο σε 2K με HDR, προβολή 160 μοιρών, έγχρωμη νυχτερινή όραση χάρη στο ενσωματωμένο προβολέα, ρύθμιση χωρίς καλώδια, μαγνητική φόρτιση, συμβατότητα εικονική φωνητική βοηθό Alexa όπως και με την αντίστοιχη της Google, κα τέλλος ενσωματωμένη έξυπνη σειρήνα.

Η Arlo λέει ότι η μπαταρία του Pro 4 διαρκεί έως και 6 μήνες σε σύγκριση με το Arlo Pro 3 που κρατούσε από 3έως 6 μήνες το πολύ, αλλά αυτή η παράμετρος μπορεί να είναι απλώς μια αλλαγή στη σημασιολογία, διότι η εταιρεία σημειώνει πως η διάρκεια της μπαταρίας του Pro 4 ενδεχομένως να διαφέρει ανάλογα με τις δυνατότητες που χρησιμοποιείτε. Με λίγα λόγια όταν είναι σε πλήρη χρήση καταναλώνει πιο πολύ ενέργεια.

Εάν δεν θέλετε να ανησυχείτε κάθε φορά για την επαναφόρτιση της κάμερας, τότε μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα προαιρετικό ηλιακό πάνελ για την απευθείας φόρτισης της μπαταρίας, ένα αξεσουάρ που ήταν από καιρό διαθέσιμο για τα προηγούμενα μοντέλα. Μπορείτε να προπαραγγείλετε το Arlo Pro 4 για 200 δολάρια ή 550 εάν επιλέξετε ολόκληρο το συνοδευτικό κιτ. Η κάμερα είναι διαθέσιμη σε μαύρο ή άσπρο χρώμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας