Η έκδοση 2021 του Paris Air Show ακυρώθηκε λόγω πανδημίας

Η έκδοση 2021 του Paris Air Show ακυρώθηκε λόγω πανδημίας

Υπό το πρίσμα της αβεβαιότητας που συνδέεται με την τρέχουσα υγειονομική κρίση της πανδημίας που μαστίζει σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη, ο οργανισμός «Paris Air Show» έλαβε μία δύσκολη απόφαση για τα συμφέροντα του, ακυρώνοντας την πολυαναμενόμενη εκδήλωση του 2021, η οποία είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 27 Ιουνίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Paris Air Show μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο της GIFAS (French Aerospace Industries Association), κατέληξαν σε αυτήν την συμφωνία, λαμβάνοντας υπόψη πολλές παραμέτρους, αφού η συγκεκριμένη αεροπορική εκδήλωση προσελκύει τεράστιο αριθμό επισκεπτών με αρνητική συνέπεια να αποτελέσει εστία εξάπλωσης του ιού.

Αυτή η εύλογη απόφαση πάρθηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Paris Air Show στο πλαίσιο προστασίας των παρευρισκομένων. Η επόμενη έκδοση του Paris Air Show θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2023, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οι εκθέτες θα λάβουν πλήρη επιστροφή των χρημάτων τους που έχουν ήδη καταβάλει, ενώ παράλληλα το Paris Air Show θα αναλάβει την οικονομική ευθύνη για να επιστρέψει στο ακέραιο μέχρι και το τελευταίο ευρώ στους δικαιούχους.

Ο Patrick Daher, πρόεδρος της Διεθνούς Αεροπορικής Έκθεσης του Παρισιού και Πρόεδρος του Ομίλου Daher εξηγεί:

«Προφανώς είμαστε απογοητευμένοι που δεν μπορούμε να διοργανώσουμε την έκδοση 2021 του Paris Air Show. Μετά από πολλούς μήνες αναστολής όλων των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τις εμπορικές αεροπορικές εκθέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, είχαμε την πεποίθηση, μέχρι πριν λίγο καιρό, ότι θα τα καταφέρναμε να διεξάγουμε κανονικά αυτό το υπέροχο γεγονός, αλλά τελικά πέσαμε έξω. Είναι αλήθεια πως ολόκληρη η διεθνής αεροδιαστημική και αμυντική κοινότητα ανυπομονούσε να συναντηθεί σε αυτήν τη διοργάνωση για να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν τα καυτά θέματα αυτού του τομέα, κάτι που δυστυχώς δεν θα γίνει. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειές μας για να διασφαλίσουμε ότι η έκδοση του 2023 θα διεξαχθεί κανονικά».

Ο Gilles Fournier, Διευθύνων Σύμβουλος του International Paris Air Show, πρόσθεσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας, τους εκθέτες και τους παρόχους υπηρεσιών για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Συμμεριζόμαστε την απογοήτευση τους, καθώς το Paris Air Show συνεχίζει να είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές γεγονός, ακόμη και σε περιόδους κρίσης. Η έκδοση 2023 σας διαβεβαιώνουμε πως θα είναι η καλύτερη που έχει γίνει ποτέ και ήδη το τεχνικό επιτελείο μας εργάζεται σκληρά για να διασφαλιστεί η επιτυχία αυτής της μελλοντικής εκδήλωσης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας