Η επιλογή πληρωμής με πιστωτική κάρτα Apple Card δεν λειτουργεί μυστηριωδώς στο Amazon

Η επιλογή πληρωμής με πιστωτική κάρτα Apple Card δεν λειτουργεί μυστηριωδώς στο Amazon

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα περίεργο σφάλμα που επηρεάζει το Amazon.com που εμποδίζει τους πελάτες να χρησιμοποιούν την πιστωτική κάρτα της Apple για να κάνουν αγορές. Η Apple Card είναι η νέα πιστωτική κάρτα της εταιρείας που κυκλοφόρησε πέρυσι και εκδόθηκε από την Goldman Sachs.

Ορισμένοι κάτοχοι καρτών αναφέρουν ότι η κάρτα Apple έχει αφαιρεθεί από τις επιλογές τρόπου πληρωμής στο Amazon. ενώ προσπαθούν να προσθέσουν ξανά την κάρτα εμφανίζει ένα μήνυμα σφάλματος. Ένας χρήστης στο Reddit ανέφερε ότι ένας εκπρόσωπος υποστήριξης της Amazon είπε ότι είχε να κάνει με το γεγονός πως το σύστημα ερμηνεύει λανθασμένα τους αριθμούς της Apple Card και το αναγνωρίζει ως Apple Pay, έναν τρόπο πληρωμής που δεν υποστηρίζει ο αμερικανικός ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ο χρήστης του Reddit με το ψευδώνυμο duhtr0nx ανέφερε σε μία ανάρτηση του αναφορικά με αυτό το ζήτημα: «Η πιστωτική μου κάρτα Apple Card καταργήθηκε από το Amazon. Προσπάθησα να την προσθέσω ξανά και ξάνα, αλλά λάμβανα συνεχώς το ίδιο μήνυμα που έλεγε «Υπήρξε πρόβλημα. Λυπούμαστε, δεν ήταν δυνατή η αποθήκευση των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας. Εισαγάγετε ξανά ή δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη μέθοδο πληρωμής».

Ένα άλλο άτομο που επικοινώνησε με την υποστήριξη πελατών της Apple για την Apple Card ενημερώθηκε ότι η εταιρεία γνωρίζει το πρόβλημα και εργάζεται για την επίλυσή του.

Η Apple Card είναι μια πιστωτική κάρτα MasterCard και επειδή η Amazon δέχεται γενικά αυτές τις κάρτες, δεν επιτρέπεται βάσει νόμου να κάνει διακρίσεις έναντι οποιασδήποτε εμπορικού σήματος που έχουν εκδοθεί από το συγκεκριμένο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Με λίγα λόγια, εφόσον αποδέχεται οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα MasterCard, τότε πρέπει να τις αποδεχτεί όλες.

Όπως έχουν επισημάνει ορισμένοι χρήστες, εάν πραγματοποιείτε αγορές στο Amazon, είναι πιο λογικό να χρησιμοποιείτε τη κάρτα Prime της Amazon που εκδόθηκε από την Chase. Αυτή η κάρτα προσφέρει 5% επιστροφή στις αγορές που πραγματοποιούνται σε τούτο τον ιστότοπο, σε σύγκριση με 1% που προσφέρει η Apple Card για αυτό το κατάστημα.

Ωστόσο, η πιστωτική κάρτα της Apple είναι απλούστερη και πιο βολική από τα ανταγωνιστικά προϊόντα, επειδή προσφέρει αποκλειστικά μετρητά αντί για πόντους, κάτι που οι πελάτες το εκτιμούν δεόντως. Η Apple Card είναι επίσης ενσωματωμένη στο iOS, κάτι που διευκολύνει αφάνταστα τους κατόχους συσκευών iPhone και iPad. Η εταιρεία προσπάθησε να προσφέρει τη συγκεκριμένη πιστωτική κάρτα σε όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες, δίνοντας χαμηλά επιτόκια σε εκείνους με ασθενέστερα οικονομικά εισοδήματα.

Οι κάτοχοι καρτών μπορούν να λάβουν 5% μετρητά σε όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται απευθείας με την Apple Card , καθιστώντας τον έναν ελκυστικό τρόπο εξοικονόμησης χρημάτων όταν αναζητάτε ένα ακριβό MacBook. Οι κάτοχοι της Apple Card μπορούν επίσης να αγοράσουν πιο εύκολα νέα προϊόντα της Apple, διότι τους δίνεται η δυνατότητα να ψωνίσουν με δόσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας