Η Huawei αναμένεται να κυκλοφορήσει το αναδιπλούμενο smartphone της το Νοέμβριο

Η Huawei αναμένεται να κυκλοφορήσει το αναδιπλούμενο smartphone της το Νοέμβριο

Η Huawei αναμένεται να κυκλοφορήσει το αναδιπλούμενο smartphone της το Νοέμβριο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αρκετές αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδηλώνουν ότι η Huawei εργάζεται σε ένα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη.

Τον περασμένο Μάρτιο, οι φήμες έλεγαν ότι ο γίγαντας των ηλεκτρονικών ειδών από την Κίνα είχε καταθέσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο WIPO (World Intellectual Property Organization) ενός τηλεφώνου με πτυσσόμενη οθόνη.

Πλέον η εταιρεία μετατρέπει αυτό το μεγαλεπήβολο σχέδιο σε πραγματικότητα, συνεργαζόμενη με τον κινέζο κατασκευαστή οθόνης BOE.

Σύμφωνα με έκθεση της κορεατικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας ET News, η Huawei συνεργάζεται στενά με την BOE για τη δημιουργία του πρώτου πτυσσόμενου smartphone που τελικά θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο. Η συσκευή λέγεται ότι όταν ξεδιπλωθεί θα διαθέτει μια πτυσσόμενη οθόνη 8 ιντσών, δηλαδή στο μέγεθος ενός tablet περίπου, όμως θα ανήκει στην κατηγορία των phablet.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η BOE εργάζεται επί του παρόντος σε τέσσερα πτυσσόμενα σχέδια για δύο εταιρείες. Η Samsung αναμένεται να είναι ένας από τους δύο πελάτες. Ωστόσο, δεδομένου ότι η Samsung έχει κάποιο συνεργάτη για το Samsung Display, είναι πιο πιθανό ότι η BOE να συνεργάζεται με την Oppo και την Xiaomi για να ξεκινήσει τα πτυσσόμενα smartphones. Τόσο η Oppo όσο και η Xiaomi, στο παρελθόν, έχουν καταθέσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια συσκευή με εύκαμπτη οθόνη. Ενώ οι διαρροές φέρουν την Xiaomi να εργάζεται πάνω σε ένα κινητό τηλέφωνο με εύκαμπτη οθόνη από το 2016.

Σύμφωνα με την έκθεση, η Samsung θα προχωρήσει στη μαζική παραγωγή της πτυσσόμενης οθόνης της το Νοέμβριο. Η Huawei θέλει να κυκλοφορήσει το πτυσσόμενο smartphone της οθόνης πριν από αυτή την καταληκτική ημερομηνία του ανταγωνιστή της, ώστε να γίνει το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο και να δημιουργήσει μια κορυφαία εταιρική εικόνα στην αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας