ΑρχικήΟχήματαΗ Hyundai εντάσσεται στο Ionity, το κορυφαίο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Η Hyundai εντάσσεται στο Ionity, το κορυφαίο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Η Hyundai ανακοίνωσε την είσοδο στην κοινοπραξία Ionity, το κορυφαίο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης, ως στρατηγικός εταίρος και μέτοχος.

Μέσω της συμμετοχής της στην κοινοπραξία, η Hyundai Motor Group θα ηγηθεί της επέκτασης του δικτύου φόρτισης στους αυτοκινητόδρομους της Ευρώπης, προωθώντας τη χρήση ηλεκτρικής κινητικότητας με μηδενικούς ατμοσφαιρικούς ρύπους για ένα κόσμο καθαρότερο με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Το δίκτυο φόρτισης Ionity χρησιμοποιεί το ευρωπαϊκό πρότυπο φόρτισης CSS (Combined Charging System) και δεδομένου ότι το δίκτυο χρησιμοποιεί ενέργεια που παράγεται 100% από ανανεώσιμες πηγές, όσοι οδηγούν ηλεκτρικό όχημα, όχι μόνο μπορούν να ταξιδέψουν με μηδενικές εκπομπές βλαβερών αερίων, αλλά μπορούν επίσης να το πράξουν. με ουδέτερο CO2. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για να καταστεί η ηλεκτρική κινητικότητα μια επιτυχημένη λύση στην Ευρώπη.

Η εταιρεία χτίζει και λειτουργεί ένα δίκτυο φόρτισης υψηλής ισχύος (HPC) κατά μήκος των ευρωπαϊκών αυτοκινητοδρόμων, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής με χωρητικότητα φόρτισης έως 350 kW. Κάθε σταθμός φόρτισης Ionity αποτελείται από τέσσερα σημεία φόρτισης κατά μέσο όρο.

Η Ionity ιδρύθηκε το 2017 και είναι κοινοπραξία των BMW Group, Mercedes Benz AG, Ford Motor Company, Hyundai Motor Group και Volkswagen Group με την Audi και την Porsche. Στην IONITY, περισσότεροι από 75 εργαζόμενοι διαμορφώνουν το μέλλον της ηλεκτρικής κινητικότητας. Η εταιρεία εδρεύει στο Μόναχο (Γερμανία), ενώ έχει γραφεία και στο Όσλο της Νορβηγίας. Το Ionity είναι ένα αναγνωρισμένο σήμα κατατεθέν σε όλη τη διεθνή κοινότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και μάλιστα μεγενθύνετε όλο και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου, αφού εντάσσονται επιπλέον μέλη με υψηλό κύρος που θα βοηθήσουν στο έπακρο την επέκταση του.

Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, η συγκεκριμένη κοινοπραξία είναι εις βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε τούτο τον τομέα. Ωστόσο οφείλουμε να θυμόμαστε όλοι ότι ο ανταγωνισμός είναι προς το συμφέρον του καταναλωτή, διότι θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί αυτές τις υπηρεσίες με φθηνότερο κόστος και με υψηλότερη ποιότητα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166