ΑρχικήΟικονομίαΗ LibertyX ξεκινά την εξαργύρωση Bitcoin μέσω ΑΤΜ στις ΗΠΑ

Η LibertyX ξεκινά την εξαργύρωση Bitcoin μέσω ΑΤΜ στις ΗΠΑ

Το LibertyX, ένα μεγάλο δίκτυο ATM στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, επεκτείνει τις επιλογές να πουλάει και να εξαργυρώνει κάποιος χρήστης τα Bitcoin του σε χιλιάδες ATM σε όλη την επικράτεια της χώρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της στις 26 Οκτωβρίου, η LibertyX έχει ενεργοποιήσει μια δυνατότητα εξαργύρωσης Bitcoin σε 5.000 φυσικά ATM σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ως εκ τούτου, οι καταναλωτές μπορούν τώρα να εξαργυρώσουν τα Bitcoin τους σε μετρητά σε οποιοδήποτε από τα ΑΤΜ που ανήκει το δίκτυο της εταιρείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της LibertyX, ο Chris Yim, δήλωσε ότι προηγουμένως, το λογισμικό της εταιρείας υποστήριζε μόνο αγορές Bitcoin με χρεωστικές κάρτες. Η τελευταία προσθήκη επιτρέπει στους κατόχους να λαμβάνουν πλέομ μετρητά από την πώληση των Bitcoin τους.

Ο Yim σημείωσε ότι το Bitcoin έχει φτάσει σε νέο ετήσιο υψηλό ρεκόρ τιμής. «Με την αύξηση της τιμής του Bitcoin, οι καταναλωτές αναζητούν έναν τρόπο να πουλήσουν το Bitcoin χωρίς να αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις όπως γίνεται συνήθως μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή τραπεζικής μεταφοράς».

Η δυνατότητα πώλησης Bitcoin υποστηρίζεται από περιορισμένο αριθμό ATM στις ΗΠΑ σε σύγκριση με την αγορά των συγκεκριμένων κρυπτονομισμάτων που αντικειμενικά ο αριθμός είναι πολλαπλάσιος,

Ο Chris Yim πρόσθεσε: «Ενώ είναι εύκολο να αγοράσεις Bitcoin, η πώληση είναι μια άλλη δύσκολη και πονεμένη ιστορία. Υπάρχουν σχεδόν 15.000 ATM bitcoin στις ΗΠΑ, αλλά λιγότερα από 2.000 επιτρέπουν στους καταναλωτές να πωλούν bitcoin λαμβάνοντας μετρητά. Το προϊόν «εξαργύρωσης» που αναπτύσσεται σε 5.000 ΑΤΜ τριπλασιάζει τον αριθμό των ΑΤΜ Bitcoin όπου οι καταναλωτές μπορούν να πουλήσουν Bitcoin, προωθώντας την αποστολή μας να βάλουμε το Bitcoin σε κάθε σπίτι».

Ωστόσο πρέπει να καταστεί σαφές ότι οι πωλήσεις Bitcoin στα ATM συνοδεύονται από χρεώσεις και δεν είναι δωρεάν. Σύμφωνα με στοιχεία από το τμήμα εξυπηρέτησης της LibertyX, η χρέωση καταναλωτή για εξαργύρωση Bitcoin στα ATM της LibertyX είναι 8%. Ο Yim είπε ότι η ισοτιμία BTC σε δολλάριο βασίζεται στα δεδομένα που της παρέχει η πλατφόρμα Coinbase.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166