ΑρχικήΟχήματαΗ MG ανοίγει νέο κέντρο διανομής ανταλλακτικών στην Ιταλία. Στόχος η μείωση...

Η MG ανοίγει νέο κέντρο διανομής ανταλλακτικών στην Ιταλία. Στόχος η μείωση των χρόνων παράδοσης

Με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας των υπηρεσιών υποστήριξης, η MG άνοιξε ένα νέο κέντρο διανομής ανταλλακτικών στην Ιταλία. Βρίσκεται στην πόλη Tortona, στην επαρχία Alessandria, και καταλαμβάνει 3.000 τ.μ. και είναι στις εγκαταστάσεις της συνεργάτιδας εταιρείας που ονομάζεται Arcese. Η επιλογή της τοποθεσίας έγινε με γνώμονα τη στρατηγική της θέση.

Πιο συγκεκριμένα, το κέντρο βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, ανάμεσα στις πόλεις Τορίνο και Μιλάνο, σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι της Γένοβας για την παραλαβή εμπορευματοκιβωτίων μέσω θαλάσσης και από το αεροδρόμιο Malpensa για την αεροπορική μεταφορά.

Το νέο κέντρο διανομής έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει με απόλυτη αποτελεσματικότητα τις ανάγκες των περίπου 60.000 Ιταλών πελατών, προσφέροντας fill-rate άνω του 95%. Αυτό καθίσταται εφικτό χάρη στην υψηλή μηνιαία ικανότητα εισερχομένων και εξερχομένων ροών, και πιο αναλυτικά, υπάρχει δυνατότητα να εισέρχονται κάθε μήνα 40 εμπορευματοκιβώτια, και να αποστέλλονται προς τους πελάτες πάνω από 20.000 ανταλλακτικά μηνιαίως.

Συντομότεροι χρόνοι παράδοσης

Χάρη στο νέο κέντρο διανομής, η MG στοχεύει σε σημαντική μείωση των χρόνων παράδοσης των ανταλλακτικών, τα οποία θα φτάνουν στο δίκτυο των MG Store εντός 24/48 ωρών, ανάλογα με την τοποθεσία.

Παράλληλα, το κέντρο διανομής MG στην Tortona έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αειφορία. Είναι εξοπλισμένο με τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας και χρησιμοποιεί οχήματα τελευταίας γενιάς για τον περιορισμό των εκπομπών ρύπων στην ατμόσφαιρα.

Ο Andrea Bartolomeo, Country Manager MG και Αντιπρόεδρος της SAIC Motor Italy, δήλωσε:

“Η έναρξη λειτουργίας του κέντρου διανομής ανταλλακτικών αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία ανάπτυξης της εμπορικής επωνυμίας μας και της εδραίωση μας στην ιταλική αγορά. Η αφοσίωση που έχουν δείξει οι Ιταλοί πελάτες προς τα προϊόντα μας μας γεμίζει υπερηφάνεια, ενώ παράλληλα μας φορτίζει με μεγάλη ευθύνη απέναντι τους να ανταποκριθούμε με ολοένα και πιο αποδοτικές υπηρεσίες. Εργαζόμαστε εντατικά στο κομμάτι της εφοδιαστικής αλυσίδας και η εγκαινίαση του κέντρου διανομής αποτελεί ένα από τα απτά σημάδια της δέσμευσης μας. Επιπλέον, η παρουσία του κέντρου διανομής ανταλλακτικών στην ιταλική επικράτεια μας επιτρέπει αυξημένο έλεγχο σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού και πιο άμεση διαχείριση των εξατομικευμένων αναγκών των Ιταλών πελατών, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα της ανταπόκρισης και τους χρόνους παράδοσης, γεγονός που θα μας επιτρέψει να εκτελούμε τις παραγγελίες σχεδόν σε πραγματικό χρόνο.”

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166