Η Microsoft θα διαιρέσει το τμήμα επιχείρησης των Windows σε δύο ομάδες

Η Microsoft θα διαιρέσει το τμήμα επιχείρησης των Windows σε δύο ομάδες

Η Microsoft θα διαιρέσει το τμήμα επιχείρησης των Windows σε δύο ομάδες.

Τον περασμένο Μάρτιο, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα αναδιοργανώσει τις δραστηριότητές της στο τμήμα επιχείρησης των Windows, ωστόσο μετά από αυτή την δήλωση ήρθαν ακόμη περισσότερες αλλαγές που πραγματικά φέρνουν τα πάνω κάτω.

Ο επικεφαλής των Windows, ο Terry Myerson θα αποχωρήσει από τη θέση του το καλοκαίρι, οπότε το τμήμα των Windows θα χωριστεί σε δύο ομάδες. Ο νέος τομέας της Microsoft που φέρει την ονομασία Experiences & Devices, θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο ως αποτέλεσμα των περισσότερων αλλαγών στην εταιρεία.

Σύμφωνα με το Verge, ο Joe Belfiore θα είναι τώρα υπεύθυνος για το πρόγραμμα δοκιμών του Windows Insider, το οποίο διευθύνεται επί του παρόντος από τη Dona Sarkar. Επίσης θα υπάρχουν ανακατατάξεις και αλλαγές στην πλατφόρμα του προγράμματος περιήγησης Edge της Microsoft, τις εφαρμογές συνεργατών και στα αναπτυξιακά της σχέδια.

Ο Belfiore, ο οποίος ήταν προηγουμένως ο επικεφαλής του Windows Phone, θα αναλάβει τα περισσότερα τμήματα των Windows που σχετίζονται με τους καταναλωτές. Επιπλέον, ο προηγούμενος εκτελεστικός διευθυντής, Rajesh Jha θα αναλάβει την ηγεσία της ομάδας experiences and devices. Ο τρέχων στόχος του Jha είναι να αναζωογονήσει στο έπακρο πολλά τμήματα της επιχείρησης των Windows.

Επίσης και ο Kudo Tsunoda θα αποχωρήσει από την τρέχουσα θέση του και θα αναλάβει ένα νέο ρόλο στη Microsoft, χωρίς όμως ακόμη να έχει προσδιοριστεί ποιος θα είναι. Ο Tsunoda εργάστηκε στο παρελθόν στο Kinect του Xbox. Πρόσφατα ήταν υπεύθυνος για μια σειρά νέων λειτουργιών των Windows 10, όπως το Story Remix, στις φωτογραφίες και τις 3D προσπάθειες της Microsoft.

Οι οργανωτικές αλλαγές της εταιρείας θα πραγματοποιηθούν αμέσως και πιθανότατα θα δούμε τα αποτελέσματά τους καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους και θα προχωρήσουμε σε ενημερώσεις στα Windows 10 .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας