Η πολυτέλεια στο κύμα με Yacht που εντυπωσιάζουν

H πολυτέλεια στο κύμα με Yacht που εντυπωσιάζουν

Η Royal Denship είναι από τα παγκοσμίως διασημότερα ναυπηγεία που ειδικεύονται στο σχεδιασμό και την κατασκευή πολυτελών σκαφών αναψυχής κατά παραγγελία (custom made). Με παλμαρέ εξαιρετικά πλούσιο σε super yachts που χαρακτηρίζονται από την τέχνη στην κατασκευή τους, αλλά και από την τεχνολογία των συστημάτων που φέρουν, το ναυπηγείο έχει κερδίσει δικαίως την εκτίμηση του ειδικού κοινού στο οποίο απευθύνεται, αλλά και την εκτίμηση του ανταγωνισμού, με πολλές βραβεύσεις διεθνούς φήμης για τις δημιουργίες του.

Η στενή σχέση που διατηρεί με επώνυμους ναυπηγούς και σχεδιαστές αποτελεί την εγγύηση για το αποτέλεσμα κάθε εργασίας που αναλαμβάνει σε κάθε μία εκ των έξι μονάδων παραγωγής του στη Δανία, οι οποίες χαρακτηρίζονται από δεκαετίες ναυπηγικής ιστορίας και ναυτικής κουλτούρας.

Έτσι, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το ναυπηγείο προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πλέον ασυμβίβαστων πελατών στον κόσμο. Υπηρεσίες που καλύπτουν το σχεδιασμό, την εφαρμοσμένη μηχανική, την κατασκευή, την υποστήριξη, καθώς επίσης και την πλήρη εκπαίδευση των πληρωμάτων για τα σκάφη που ναυπηγεί για λογαριασμό των πελατών του.

Τα ναυπηγεία των σκανδιναβικών χωρών, γενικότερα, φημίζονται για την αρτιότητα των projects που εκτελούν και για τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτουν στην κατασκευή μεταλλικών σκαφών από χάλυβα και αλουμίνιο και η Royal Denship δεν αρνείται την εμπειρία και την τεχνογνωσία της.

Εδώ και λίγα χρόνια, ωστόσο, πραγματοποίησε την υπέρβασή της, εισερχόμενη στον κόσμο των πολυεστερικών σκαφών και εφαρμόζοντας τις πλέον προηγμένες και αποδεκτές περιβαλλοντικές τεχνολογίες και τεχνικές κατασκευής, προσφέροντας semi-custom μοντέλα κορυφαίας ποιότητας σε όσους επιθυμούν να διαμορφώσουν το σκάφος των ονείρων τους χωρίς να εμπλακούν στον εφιάλτη της one-off κατασκευής.

Η συνεργασία του ναυπηγείου με τον κορυφαίο σχεδιαστή Bill Dixon απέφερε το Superyacht Design Award στην κατηγορία των Fast Composite Yachts με το Open 82, για να ακολουθήσουν το 85 Fly και το 105 Open ή Tri deck σε σχέδια του ιδίου. Οι κατασκευές, φυσικά, δεν περιορίζονται σε μεγέθη και μπορούν να ξεπεράσουν τα 258 πόδια, καθώς το ναυπηγείο διαθέτει το μεγαλύτερο 5-axis milling machine στην Ευρώπη, όπου κατασκευάζει καλούπια σκαφών τόσο για την ικανοποίηση ιδίων αναγκών όσο και για λογαριασμό επώνυμων κατασκευαστών από ολόκληρο τον κόσμο και ιδιαίτερα από την ιταλική ναυπηγική σκηνή.

Με ιδιαίτερα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και τελευταίας λέξης τεχνικό εξοπλισμό, δομές και συστήματα που προσφέρουν τις μέγιστες εγγυήσεις από την άποψη της ανθεκτικότητας και της αξιοπιστίας, το ναυπηγείο επιτυγχάνει εξαιρετικούς χρόνους παράδοσης, γεγονός που αποτελεί άλλο ένα σημαντικό επιχείρημα στην ανταγωνιστική αγορά όπου απευθύνεται. Αν η πολυτέλεια, το design, οι επιδόσεις, η μοναδικότητα και η επιτυχία αναζητούν διέξοδο στη θάλασσα, η Royal Denship συνιστά την καλύτερη επιλογή στη διαμόρφωση και την υλοποίηση του ονείρου, όσον αφορά στα σκάφη αναψυχής.

Semi-custom μοντέλα κορυφαίας ποιότητας για όσους επιθυμούν να διαμορφώσουν το σκάφος των ονείρων τους χωρίς να εμπλακούν στον εφιάλτη της one-off κατασκευής