Η συνεργασία Here Technologies και Inrix βρίσκεται σε εξέλιξη

Η συνεργασία Here Technologies και Inrix βρίσκεται σε εξέλιξη

Η Here Technologies, μια εταιρεία που παρέχει δεδομένα χαρτογράφησης μέσω προηγμένων υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, έχει κλείσει μια συμφωνία με την εταιρεία ανάλυσης κυκλοφορίας Inrix για να προσφέρει λύσεις στάθμευσης στους πελάτες της (συμπεριλαμβανομένων των κατασκευαστών αυτοκινήτων που είναι μέτοχοι στην εταιρεία: Audi, BMW και Daimler). Χάρη σε αυτήν τη συνεργασία, η υπηρεσία Here Parking θα εκμεταλλευτεί τα στατικά και δυναμικά δεδομένα του on-street parking σε περισσότερες από 1.100 πόλεις (σε 65 χώρες) και τα δεδομένα στάθμευσης εκτός δρόμου σε περισσότερα από 20.000 κέντρα (σε 150 χώρες) που υπάρχουν ήδη στη βάση δεδομένων του Inrix.

Here Parking. Η εταιρεία με έδρα το Άμστερνταμ, η οποία έχει τις ρίζες της στο αμερικανικό Navteq, στη συνέχεια εξαγοράστηκε από τη φινλανδική Nokia το 2007, και επί της ουσίας είναι μία υπηρεσία στάθμευσης που καθοδηγεί τους οδηγούς σε ελεύθερες τοποθεσίες για να παρκάρουν, αλλά επίσης τους βοηθά να βρουν το αυτοκίνητο τους σε χώρους που το πάρκαραν αλλά δεν μπορούν να θυμηθούν που ακριβώς βρίσκεται. Επιπλέον, η εφαρμογή χαρτογραφεί επίσης τις διαδρομές και αναφέρει τα σημεία φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων.

«Καθώς συνεχίζουμε να χτίζουμε ένα ισχυρό οικοσύστημα ολοκληρωμένων λύσεων συνδεδεμένων αυτοκινήτων στην πλατφόρμα Here, βλέπουμε αυτή τη συνεργασία ως ένα φυσικό πρώτο βήμα προς ένα μέλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου αυτοκινήτων», δήλωσε ο Edzard Overbeek, CEO της Here Technologies.

Ενώ ο Bryan Mistele, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Inrix, ανέφερε: «Ανέκαθεν, ο βασικός στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις κινητικότητας για κάθε είδους αυτοκινητιστές (επαγγελματική και ιδιωτική χρήση) και η συνεργασία με το Here μας πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Αυτή η συμμαχία θα βοηθήσει τους οδηγούς σε όλο τον κόσμο να βρουν χώρο στάθμευσης. με απλούστερο και ταχύτερο τρόπο».

Πάντως είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η συγκεκριμένη συνεργασία έχει τα φόντα να φτάσει πάρα πολύ ψηλά, διότι από πίσω βρίσκονται τεράστιοι τεχνολογικοί κολοσσοί, κάτι που συνεπάγεται ότι ενδεχομένως θα προκύψουν νέες καινοτομίες που θα είναι προς όφελος των οδηγών που επιθυμούν να απλοποιήσουν τη ζωή τους, οδηγώντας με άνεση και λιγότερα προβλήματα το όχημα τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας