Η τιμή του Atari token έπεσε 70% λίγες ημέρες μετά την αρχική δημόσια πώληση του

Η τιμή του Atari token έπεσε 70% λίγες ημέρες μετά την αρχική δημόσια πώληση του

Το Atari Token (ATRI), το ψηφιακό νόμισμα για βιντεοπαιχνίδια από τους θρυλικούς προγραμματιστές βιντεοπαιχνιδιών Atari Interactive, ολοκλήρωσε τις πρώτες 36 ώρες συναλλαγών του, πραγματοποιώντας πτώση της τάξεως του 70%. Η τρέχουσα τιμή είναι πολύ χαμηλότερη από την αρχική δημόσια τιμή πώλησης, και είναι ακόμη πιο κάτω από την τιμή στους γύρους προπώλησης του.

Η πώληση του συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος ξεκίνησε να διατίθεται στο ανταλλακτήριο Bitcoin.com, ωστόσο φέρεται να χτυπήθηκε από πολλές ατυχίες και αντί να γίνεται πανζουρλισμός ποιος θα το αποκτήσει, τελικά συνέβη μάλλον το αντίθετο, αφού δεν υπήρξε μεγάλη ζήτηση. Οι ατυχίες που το βρήκαν περιελάμβαναν, αδικαιολόγητα αργοπορημένες επεξεργασίες παραγγελιών, τη μη πίστωση των νομισμάτων στους αγοραστές που πλήρωσαν για να το αποκτήσουν, και τέλος, οι καθυστερήσεις στις αναλήψεις σε όσους θέλησαν να το ξεφορτωθούν που σε ορισμένες περιπτώσεις διήρκησε έως και 16 ώρες. Η ομάδα του Atari Token δεν έχει ακόμη σχολιάσει αυτά τα ζητήματα, και ο συνήθως ενεργός λογαριασμός τους στο Twitter παρουσιάζει μία ανεξήγητη σιωπή τις τελευταίες ημέρες.

Στις 2 Νοεμβρίου που άρχισε να προσφέρεται δημόσια, περίπου στις 3 μ.μ. UTC, η τιμή του ATRI token είχε ήδη συντριβεί, πέφτοντας στα 0,04 $, από τα 0,25 $, και τελικά πριν λίγες ώρες ξανά ανέβηκε στα 0,10 $.

Τα token πωλήθηκαν επίσης με μειωμένη τιμή σε τρεις γύρους προπώλησης, στα 0,08 $ ανά κουπόνι στους δύο πρώτους γύρους, και 0,16 $ στον τρίτο και τελευταίο. Σε όλους τους γύρους, ο συνολικός όγκος συναλλαγών των token έφθασαν περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια ανά γύρο.

Αν και κυκλοφόρησε πρώτα στο ανταλλακτήριο Bitcoin.com, τελικά μετέβη και στο Uniswap, το οποίο φιλοξενεί πλέον το πιο δημοφιλές ζεύγος αυτού του token το ATRI / WETH.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του κρυπτονομίσματος Atari Token, η αποστολή του είναι να βοηθήσει γενικά ολόκληρο τον τομέα των βιντεοπαιχνιδιών και τη βιομηχανία ψυχαγωγίας. Η ιδέα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από την Atari τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. Στις 2 Νοεμβρίου, η Atari ανακοίνωσε ότι το online παιχνίδι για πολλούς παίκτες Karma the Game of Destiny θα χρησιμοποιήσει το «ATRI» ως νόμισμα εντός του παιχνιδιού για αγορές και συναλλαγές.

Εκτός τις προαναφερόμενες χρησιμότητες αυτού του κρυπτονομίσματος, η Atari σχεδιάζει επίσης να ξεκινήσει μια σειρά συλλεκτικών αντικειμένων NFT με χρήση του blockchain μέσα από την πλατφόρμα της WAX. Η πρώτη σειρά που θα κυκλοφορήσει διαθέτει εξώφυλλα βιντεοπαιχνιδιών από τα πρωτότυπα παιχνίδια της Atari.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας