Η Ubisoft απόκτησε το 1492 Studio, που είναι γνωστό για το παιχνίδι Is It Love?

Η Ubisoft απόκτησε το 1492 Studio, που είναι γνωστό για το παιχνίδι Is It Love?

Η Ubisoft απόκτησε το 1492 Studio, που είναι γνωστό για το παιχνίδι Is It Love?.

Η Ubisoft ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει αποκτήσει το 1492 Studio, το οποίο ειδικεύεται στις διαδραστικές ιστορίες ρομαντισμού για κινητές συσκευές που ονομάζεται Is It Love?.

Η έδρα του 1492 Studio βρίσκεται στο Μονπελιέ. Επίσης σύμφωνα με την Ubisoft, το Is It Love? είναι ένα από τα πέντε κορυφαία παιχνίδια προσομοίωσης για το iOS στη Γαλλία και κατατάσσεται ανάμεσα στα 20 κορυφαία στις ΗΠΑ σε αυτό το είδος.

Η Ubisoft δεν διευκρίνισε πόσο κόστισε η εξαγορά της εταιρείας, ωστόσο αναφέρθηκε στο γεγονός πως την δίνει σημαντικό πλεονέκτημα και προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών στην κερδοφόρα αγορά των παιχνιδιών κινητής τηλεφωνίας.

«Αυτή η εξαγορά είναι σύμφωνη με τη στρατηγική μας, για να προσεγγίσουμε προσεγγίσουμε νέα ακροατήρια μέσω έξυπνων, στοχευμένων και εξαιρετικά κερδοφόρων εταιρειών που θα ενταχθούν στο δυναμικό μας», δήλωσε ο Jean-Michel Detoc, εκτελεστικός διευθυντής της Ubisoft Mobile, σε ένα δελτίο τύπου που μιλάει για αυτό το γεγονός.

Ωστόσο με τη σειρά μας οφείλουμε να επισημάνουμε πως η συγκεκριμένη αγορά είναι αρκετά ανταγωνιστική και κανένας δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω για να δώσει προβάδισμα στον άλλον, όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την δυναμική που έχει η Ubisoft, η οποία διαπρέπει στον τομέα της, άλλωστε ο καιρός θα δείξει για το αν θα συνεχίσει να κυριαρχεί στα βιντεοπαιχνίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας