Isuzu D-Max N60: Μία δυνατή πρόταση pickup για επαγγελματίες

Isuzu D-Max N60: Μία δυνατή πρόταση pickup για επαγγελματίες

Η Isuzu παρουσίασε το νέο D-Max N60, ένα pickup σχεδιασμένο να είναι στιβαρό και ευέλικτο. Στην Ευρώπη, οι τιμές ξεκινούν από 30.000 Ευρώ και αυξάνονται ανάλογα την έκδοση και τα έξτρα που θα επιλέξει ο πελάτης.

Η έβδομη γενιά του ιαπωνικού pickup διαθέτει νέο, πιο επιθετικό σχεδιασμό, μεγαλύτερο ύψος αμαξώματος από το έδαφος και νέες πιο αεροδυναμικές γραμμές που επιτρέπουν τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των κραδασμών ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες. Η πιο ευρύχωρη καμπίνα διευκολύνει τις διαδικασίες εισόδου και εξόδου των επιβατών. Το εσωτερικό του είναι πιο άνετο από ό, τι στο παρελθόν χάρη στις πολλαπλές ρυθμίσεις του καθίσματος του οδηγού και τη δυνατότητα προσαρμογής του τιμονιού πολλαπλών θέσεων και λειτουργιών, που μπορεί να αυξομειώνεται τόσο σε ύψος, όσο και σε βάθος για να διευκολύνει πρωτίστως τον οδηγό και κατ’ επέκταση για εξοικονόμηση χώρου.

Υπάρχουν τρεις εκδόσεις καμπίνας. Ανάλογα με τον τύπο, διατίθενται διάφορες παραλλαγές με τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού που σας επιτρέπουν να ικανοποιήσετε κάθε ανάγκη. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη γκάμα εννέα διαφορετικών χρωμάτων

Η δομή της καμπίνας, το σασί και η ανάρτηση έχουν αναθεωρηθεί πλήρως ώστε να εξασφαλίζεται μέγιστη άνεση. Η καμπίνα, για παράδειγμα, είναι χτισμένη με χάλυβα υψηλής δομικής αντοχής, με απώτερο σκοπό να παρουσιάζει την απαιτούμενη αντοχή στις δύσκολες συνθήκες που καλείται να ανταπεξέλθει. Η έξυπνη διαμόρφωση κατασκευής της καμπίνας εγγυώνται αύξηση της άνεσης στην οδήγηση, μειώνοντας τα αποτελέσματα των δονήσεων και της τραχύτητας σε χωμάτινους δρόμους. Επιπλέον, η ανεξάρτητη μπροστινή ανάρτηση όπως και η πίσω έχουν ενισχυθεί περαιτέρω. Οι αυτοαεριζόμενοι δίσκοι στα μπροστινά φρένα έχουν αυξημένη διάμετρο κατά 20 mm σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, για να μεγιστοποιηθεί η ασφάλεια και η άνεση, ακόμα και κατά το απότομο φρενάρισμα

Το συγκεκριμένο pickup έχει δυνατότητα ρυμούλκησης 3.500 kg . Για το λόγο αυτό, η πρώτη ταχύτητα του χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων είναι «πολύ μικρή» για να επιτρέψει την ομαλή εκκίνηση σε οποιαδήποτε κατάσταση φόρτωσης, ακόμη και στις απότομες ανόδους. Η λειτουργία TSC σας επιτρέπει να ρυμουλκείτε με ασφάλεια μια δεύτερη ρυμουλκούμενη καρότσα ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες, ενεργώντας αυτόματα στο σύστημα πέδησης για να μειώσετε τυχόν ταλαντώσεις που παράγονται από εξωτερικές δυνάμεις, όπως αυτές που προκύπτουν από διασταυρούμενους ανέμους.

Τώρα, όσον αφορά τον κινητήρα, το νέο D-Max N60 διαθέτει έναν τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα εγκεκριμένο από Euro 6d, ικανό να παρέχει 120 kW και ροπή 360 Nm σε συνδυασμό με ένα χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ανάλογα με την έκδοση του οχήματος. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κατασκευαστή, οι εκπομπές αερίων και κατανάλωση καυσίμου, βρίσκονται στα εξής επίπεδα: 191g/km CO2 και 7,3l/100km με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, και 195g/km CO2 και 7,4l/100km με το αυτόματο.

Το Isuzu D-Max N60 μπορεί να βασιστεί σε μια τετρακίνηση που σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε δρόμο χωρίς προβλήματα. Οι δυνατότητές του είναι πραγματικά εντυπωσιακές αφού δύναται να ανταποκριθεί στις πιο ακραίες συνθήκες, ακόμα και όταν είναι βαριά φορτωμένο, κάτι που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους επαγγελματίες, ώστε να μην προβληματίζονται με την αποδοτικότητα του οχήματος.

Τέλος, για να διασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια, υπάρχουν πολλά συστήματα ADAS, όπως Traction Control System (TCS), Blind Spot Monitor (BSM), Emergency Lane Keeping (ELK), Rear Cross Trafic Alert (RCTA), Front Collision Warning (FCW) , Lane Keep Assist System (LKAS), MAM και Adaptive Cruise Control (ACC) μόνο για αυτόματη μετάδοση, Αυτόνομο Φρένο Έκτακτης Ανάγκης (AEB), Αναγνώριση Σήματος Κυκλοφορίας (TSR), Χειροκίνητος Περιοριστής Ταχύτητας (MSL), Ευφυής Περιοριστής Ταχύτητας (ISL), Παρακολούθηση οδηγού, Σύστημα προειδοποίησης αλλαγή γραμμής (LDWS και LDP), πανίσχυρο φρένο για αποφυγή συγκρούσεων και λειτουργία κλήσης έκτακτης ανάγκης e-Call.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας