Οι δαπάνες για τηλεοπτικές διαφημίσεις της βιομηχανίας παιχνιδιών μειώθηκαν σχεδόν 30% από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο

Οι δαπάνες για τηλεοπτικές διαφημίσεις της βιομηχανίας παιχνιδιών μειώθηκαν σχεδόν 30% από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο

Τα εμπορικά σήματα στη βιομηχανία παιχνιδιών ξόδεψαν περίπου 28,1 εκατομμύρια δολάρια για τηλεοπτικές διαφημίσεις τον Οκτώβριο, κάτι που συνεπάγεται με μείωση κατά 28,73% σε σχέση με τις δαπάνες του Σεπτεμβρίου που ανέρχονταν στα 39,5 εκατομμύρια δολάρια, και μείωση 53,32% σε σύγκριση με την ίδια χρονική περίοδο την περσινή χρονιά (Οκτώβριο του 2019). Μαζί, η PlayStation και η Nintendo κάλυψαν πάνω από το 75% των συνολικών δαπανών του κλάδου. Συνολικά, 11 εταιρείες δημιούργησαν 54 διαφημίσεις και εμφανίστηκαν στην τηλεόραση πάνω από 5.200 φορές, και τις είδαν περίπου 1,2 δισεκατομμύρια άτομα. Οι συγκεκριμένες διαφημίσεις στόχευσαν ως επί το πλείστον τον αθλητισμό, και ιδίως το ποδόσφαιρο.

Αυτές οι μετρήσεις προέρχονται από το iSpot.tv, μια πλατφόρμα που καταγράφει και αναλύει τις μετρήσεις και την απόδοση των τηλεοπτικών διαφημίσεων, διαρκώς και όχι μεμονωμένα, για να παρέχει στους ενδιαφερόμενους μηνιαία αναφορά σχετικά με τον τρόπο που λειτουργούν οι διαφημίσεις τους στη μικρή οθόνη. Τα παρακάτω αποτελέσματα είναι για τις πέντε κορυφαίες μάρκες της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών τον Οκτώβριο του 2020, ενώ κατατάσσονται με βάση τις εκτιμώμενες τηλεοπτικές δαπάνες σε εθνικό επίπεδο.

Σε τούτη τη λίστα, το PlayStation καταλαμβάνει την πρώτη θέση, ξοδεύοντας περίπου 13,2 εκατομμύρια δολάρια προβάλλοντας σε επτά σταθμούς 546 διαφημίσεις που τις παρακολούθησαν 474,9 εκατομμύρια άνθρωποι. Η κορυφαία διαφήμιση με δαπάνες (περίπου 5,4 εκατομμύρια δολάρια) ήταν το «The Edge: Play Has No Limits». Η Sony επικεντρώθηκε στην προσέγγιση ενός κοινού που αγαπά τα σπορ, και συμπεριλάμβαναν αθλητικά γεγονότα όπως το ποδόσφαιρο κολλεγίων, το NFL και το NBA σε τηλεοπτικούς σταθμούς όπως ABC, ESPN και CBS.

Στη δεύτερη θέση κατατάχθηκε η Nintendo με εκτιμώμενα έξοδα 8,2 εκατομμυρίων δολαρίων σε 23 τηλεοπτικούς σταθμούς, ενώ οι διαφημίσεις εμφανίστηκαν περίπου 2.700 φορές, σε 394,3 εκατομμύρια άτομα. Η διαφήμιση του Mario Kart Live Home Circuit, ήταν εκείνη που ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα για να εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς δέκτες των τηλεθεατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας